Μαθητική δράση στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός είναι το ζητούμενο αυτή την ώρα, αλλά οι κοινωνικές δράσεις δεν σταματούν ποτέ…

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι στο περιθώριο της αυριανής αναμέτρησης το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών θα προβεί σε διαδικασία ανακύκλωσης.

Το Δελτίο Τύπου του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών:

Το Γ1 Τμήμα του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών συμμετέχει από τις 01/10/2017 στον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό ανταποδοτικής ανακύκλωσης με κάποια έπαθλα για τα παιδιά ως κίνητρο για ευαισθητοποίηση και ενεργό συμμετοχή σε ανακύκλωση. Συλλέγουμε πλαστικές, γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες και τις ανακυκλώνουμε στο Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ίλιον.

Η προσπάθεια αυτή έχει και κοινωνικό χαρακτήρα εκτός των άλλων καθώς έχουμε μεταφέρει και στα παιδιά μας το μήνυμα ότι όσα περισσότερα μαζέψουμε , βοηθάμε περισσότερα παιδιά που έχουν ανάγκη. Το αντίτιμο της ανακύκλωσης αν και μικρό θα διατεθεί τελικώς για κοινωνικό σκοπό σε κάποιο ίδρυμα από τα παιδιά του τμήματος.

Σκοπός μας ως γονείς είναι να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά στο θέμα της ανακύκλωσης και να τους περάσουμε το μήνυμα να μην πετάνε το μπουκαλάκι τους σε κοινό κάδο αλλά στον κάδο ανακύκλωσης. Έχει μεγαλύτερη αξία όταν ανακυκλώνεται!!