Μανωλόπουλος για Ντούσαν και κόσμο

Σε διαρκή επαφή με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τον ιατρό Ηρακλή Πατσόπουλο, προκειμένου να ενημερώνεται για την υγεία του Ντούσαν βρισκόταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος,  πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» ενημερώθηκε πριν από λίγο για την εξέλιξη της υγείας του και προέβη μέσω του aekbc.gr στην παρακάτω δήλωση:

«Μόλις έμαθα, ότι ο Ντούσαν είναι καλύτερα. Η αξία και η ποιότητα του Ντούσαν ως αθλητή, αλλά και ως αρχηγού της ομάδας, είναι γνωστές. Είναι αυτονόητο, ότι κλονιστήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε για την περιπέτεια της υγείας του. Βεβαίως, ήταν μία ίωση, που περνάει, απλά συνέπεσε με έναν κρίσιμο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχής πορεία της ομάδας μας οφείλεται και στον Ντούσαν, η αυταπάρνηση του οποίου πολλάκις έχει πιστοποιηθεί εντός και εκτός του παρκέ».

Τέλος, ο κ. Μανωλόπουλος δήλωσε για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Η δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι ο βασικός πυλώνας έμπνευσης για όσους διοικούν αυτό το μεγάλο σύλλογο. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν δίπλα μας, σε εύκολα και δύσκολα. Θα ήθελα από καρδιάς να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την στήριξη, που μας παρείχε».