Λυπούμαστε…

Η ΑΕΚ BC με αφορμή το ατελείωτο… «τρίτο ημίχρονο», που «προκαλεί» με αναρτήσεις του ο αθλητής Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ανακοινώνει τα κάτωθι:

Είναι πρόδηλο, ότι το… περιμέναμε! Είχαμε βεβαίως μία ελπίδα, ότι ίσως κάναμε λάθος. Εις μάτην… Δεν κάναμε…

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στον οποίο ουδέποτε αναφερθήκαμε επισήμως από χθες, ως ΚΑΕ, με ανάρτησή του εγκαλεί την ομάδα μας και έναν ολόκληρο λαό.

Πράγματι, και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, πιστώνεται η χρυσή τριετία της ΑΕΚ, όπως και σε όλους εξ ίσου τους αθλητές, τους προπονητές, τα στελέχη, τους λοιπούς εργαζομένους, τους εθελοντές μας, αλλά και στον υπερήφανο κόσμο μας. Όλοι μαζί συνέβαλαν με τον έναν ή άλλο τρόπο στην αναγεννησιακή της πορεία.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν χάρισε χρήματα στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ τον διευκόλυνε για να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης άφησε την ΑΕΚ, όταν εκείνη του προσέφερε νέα πολυετή συνεργασία, διότι παρότι παίκτης της ΑΕΚ είχε προαποφασίσει για το μέλλον του έχοντας συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, προκαλούσε «τον πάγκο της ΑΕΚ», με χειρονομίες, δίχως αφορμή και αιτία, από τον αγώνα του ΣΕΦ, αγνοώντας το θυμικό των οπαδών της ΑΕΚ, και δείχνοντας ασέβεια στα σύμβολα, που εκπροσωπεί η ομάδα μας,  ενώ χθες από την… προθέρμανση, ειρωνεύτηκε και προκάλεσε στελέχη και κόσμο της ΑΕΚ. Προκαλούσε δε, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με προφανή σκοπό να οξύνει τα πνεύματα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση και τους διαιτητές, οι οποίοι τον τιμώρησαν (μόνο) μία φορά, ενώ τον παρατήρησαν πολλάκις.

Ουδόλως θα μας απασχολούσαν τα άνωθεν, αν ο ίδιος δεν συνέχιζε αυτό τον κύκλο αντιπαράθεσης, που για δικούς του λόγους, ο ίδιος άνοιξε και δεν επιθυμεί να κλείσει.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κρίση. Ξέρει καλά και να επιβραβεύει όσους τιμούν τη φανέλα διαχρονικά. Διαχρονικά… Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα, ακόμα και στην εφετινή απαιτητική περίοδο, όταν και χειροκροτήθηκαν πρώην παίκτες μας.

Αδιανόητο να προσβάλλεται ένας ολόκληρος λαός, με αναρτήσεις του είδους και «κροκοδείλια δάκρυα», που δεν πείθουν κανέναν νοήμονα.

Καταδικαστέα ασφαλώς η όποια αναφορά στη μητέρα του αθλητή. Θα αναζητηθεί ο «φίλος της ΑΕΚ», που ξεστόμισε όσα αναφέρει ο αθλητής στην ανάρτησή του και θα αποβληθεί από τους αγώνες μας. Η Διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή, αν και στο Γήπεδό μας (Άνω Λιόσια ή ΟΑΚΑ) ουδέποτε παρατηρήθηκαν επί 8ετία τέτοια φαινόμενα…

Αδιανόητο, να επιτίθεται ο αθλητής και σε στελέχη της ΑΕΚ, πολλώ δε μάλλον σε στελέχη, που γνωρίζει καλά, ότι του στάθηκαν προσωπικά στην ανέλιξη της καριέρας του, και να δημιουργεί εντυπώσεις.

Λυπούμαστε…

Λυπούμαστε, που ο συγκεκριμένος αθλητής, έπεσε τόσο χαμηλά… Αυτό, αλήθεια είναι, δεν το περιμέναμε!

Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι η αντιπαράθεση θα τελειώσει εδώ.  Ελπίζουμε (πάλι) να μη χρειαστεί να επανέλθουμε καταγράφοντας λεπτομερώς τα περιστατικά, που αφορούν στις απίθανες ύβρεις από την ώρα, που πάτησε το πόδι του στο παρκέ του Κλειστού των Άνω Λιοσίων, και όχι μόνο… Ας παραδειγματιστεί από τη συμπεριφορά των υπολοίπων στην ομάδα του. Ο αθλητής Κώστας Σλούκας, ο οποίος εξελίχθηκε σε παίκτη-κλειδί της αναμέτρησης, φανέρωσε εντός και εκτός παρκέ μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητας υψηλού επιπέδου, που διαθέτει. Ο Κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, στη Συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση, απέδωσε τα εύσημα στην ΑΕΚ για την εμφάνισή της.

Εμείς χάσαμε, χθες… Στενοχωρηθήκαμε… Δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες στο «παγκόσμιο ρεκόρ» ατυχιών μας, ή αλλού… Δεν το κάναμε ποτέ εφέτος, αλλά και δεν είχαμε καμία διάθεση ν’ ασχοληθούμε περισσότερο, με θέματα μη αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι δεν χάρηκαν κατά πως φαίνεται και τόσο με τη νίκη τους…

ΑΕΚ BC