Κοινές δράσεις με Άρη Σύρου

Την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει την Ομάδα Παμπαίδων και αντιπροσωπεία του αδελφού Σωματείου, Άρη Σύρου, θα είχε η ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο της ευρείας συνεργασίας ετών ανάμεσα στην ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και την Ακαδημία του Άρη, είχε προγραμματιστεί το διήμερο 13-14 Μαρτίου 2020, το ταξίδι των Κυκλαδιτών στην Αθήνα, προκειμένου για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης Ομάδας Παμπαίδων της ΑΕΚ και της Ομάδας Παμπαίδων του Άρη, αλλά και για την παρακολούθηση του αγώνα Ανδρών ΑΕΚ-Λαύριο στο πλαίσιο της ΕΚΟ Basket League.

H απόφαση της Κυβερνήσεως για έκτακτα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού,  προκάλεσε την ακύρωση του ταξιδιού. Αυτό, που προέχει στην παρούσα φάση είναι η υγεία των αθλητών και των συνοδών τους. Άλλωστε, για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε σήμερα και η αναστολή δραστηριοτήτων της Ακαδημίας μας έως τις 24/03.

Η ΑΕΚ ΒC ευχαριστεί το Δ.Σ. του Άρη Σύρου για την προσήλωση και εμπιστοσύνη και δεσμεύεται πάντα σε κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα, όταν και εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση, αρθούν οι αυτονόητες αγωνίες μας και επιστρέψει το Μπάσκετ, αλλά και το σύνολο του ελληνικού και διεθνούς αθλητισμού στην κανονικότητα.