«Κάθε νίκη είναι… χρυσάφι»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ηλίας Ζούρος, δήλωσε για την αυριανή σημαντική αναμέτρηση εναντίον της τυπικά γηπεδούχου Χάποελ Χολόν στο Σζομπαθέλι της Ουγγαρίας, στο πλαίσιο των «16» του BCL:

«Αντιμετωπίζουμε τη Χάποελ Χολόν, μία ομάδα, που παίζει ιδιαίτερο μπάσκετ, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ομάδες από το Ισραήλ. Με σύνθετες άμυνες, με επιμονή στη «ζώνη». Πρόκειται για μία ομάδα, που προσπαθεί να επιβάλλει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.
Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία ομάδα κι ένα από τα κομμάτια, που πρέπει να βελτιώσουμε. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή το μείζον είναι η νίκη. Για να βρούμε και χρόνο για να διορθώσουμε πράγματα, δηλαδή να μπούμε σε μία διαφορετική φιλοσοφία, ώστε να έχουμε και το μπάσκετ, που θέλουμε και τα αποτελέσματα, που θέλουμε.

Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας, αλλά είναι μόλις το δεύτερο ματς. Δεν πρέπει να έχουμε πίεση. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη και «στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Όμως, κάθε νίκη σ’ αυτή τη φάση του BCL, ιδιαίτερα εκτός έδρας, είναι… χρυσάφι».