Καλό Παράδεισο, Κόουτς

H oικογένεια της ΑΕΚ ήξερε… αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει.

Έζησε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αγώνα του και συνειδητοποίησε ότι η γενναιότητα και η αξιοπρέπεια αποτελούν προσόντα, που σπανίζουν.

Ο Άνθρωπος, με το «Άλφα» Κεφαλαίο, Νίκος Δημητρίου έφυγε πρόωρα από τη ζωή, και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αλλά κατά πως φαίνεται και στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο «πρωταθληματικός» προπονητής μας, που ανακάλυψε και εκπαίδευσε γενιές αθλητών, που σήμερα μεσουρανούν έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Εργάστηκε σε δύο περιόδους στη «Βασίλισσα» και πανηγύρισε μαζί της διακρίσεις, με αποκορύφωμα τον πανελλήνιο τίτλο του 2003 στους Εφήβους, αλλά όντας στο πλευρό του επίσης «πρωταθληματικού» Ντράγκαν Σάκοτα συνέβαλε αποφασιστικά στην ενδυνάμωση της νέας ΑΕΚ με την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΚ B.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ εκφράζουν τη βαθύτατη  θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.  Στεφάνι αποστέλλουν στο «στερνό αντίο» ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα και η ΑΕΚ B.C., ενώ αντιπροσωπεία της «Βασίλισσας» θα δώσει το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία…

Καλό Παράδεισο, Κόουτς.