ΗΡΘΑΜΕ…

Στα χρόνια της υπομονής μαζί σου κλάψαμε…

Η εικόνα του δακρυσμένου οπαδού στο ΟΑΚΑ με Πανθρακικό και η φιγούρα -θαρρείς βγαλμένη από αρχαία τραγωδία- του Νίκου Πανταζή στο Περιστέρι μας στοίχειωναν. Η διαδρομή σου ίδια και απαράλλακτη -σμιλεμένη από τον ποιητικό καμβά του Ευριπίδη- μ’ εκείνη της «Βασίλισσας».

Στα χρόνια της υπομονής μαζί σου ελπίζαμε… Η αναγεννησιακή πορεία, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε με ιερό προορισμό την «Αγια-Σοφιά» τον ποδοσφαιρικό ΝΑΟ των ονείρων μας, συνιστά την απόλυτη εκπλήρωση των προσδοκιών, που όμως δεν έχουν ουρανό.

Στα χρόνια της επιστροφής μαζί σου καμαρώνουμε. Οι τίτλοι και οι διακρίσεις -ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ- επιβεβαιώνουν τον αγώνα διαρκείας της προσφυγιάς, που αντιστέκεται. Που οραματίζεται. Που δημιουργεί. Που κερδίζει.

Η ΑΕΚ Β.C. συμμετέχει στη χαρά όλων των Ενωσιτών, οι οποίοι «μέθυσαν» από το «θεϊκό νέκταρ» για την κατάκτηση του (πιο) αντρίκειου Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Στα χρόνια της νέας, ενιαίας και ισχυρής ΑΕΚ, των ηγετών από την μαρτυρική Πόλη και τον αιματοβαμμένο Πόντο, και των οπαδών με το πρωταθληματικό DNA, ο Θεός είναι μαζί μας.

Όλοι ενωμένοι για τα καλύτερα, που έρχονται. Και στο Μπάσκετ και παντού!

Άξιοι… Συγχαρητήρια… ΗΡΘΑΜΕ…