«Η ζωή μου όλη… ΑΕΚ»

Ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης άκρως συγκινημένος από την τιμή της Ονοματοδοσίας (της αίθουσας Τύπου) προς το πρόσωπό του δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη Συνέντευξη Τύπου:

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο με έχετε θαμπώσει, με έχετε συγκινήσει. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο, το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου «μιλάει» και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο ν’ αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, που παρά τη βιασύνη του, επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση.

Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι, δεν ξέρω από τι επηρεάστηκε ο κύριος Αγγελόπουλος και η διοίκησή του να επιλέξουν εμένα. Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ, που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Όλων των αθλητών, των παραγόντων. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με δύο απόντες, όμως την (αείμνηστη) κόρη μου την Έλλη, που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Και πάλι ήθελα να τιμήσω τη φιλία μου με τον Στέλιο Σεραφείδη. Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράφω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη. Να ζήσω και να δω το γήπεδο αυτό να υπάρχει και η ταμπέλα στη βιτρίνα του Σταδίου και να έχει όνομα ΑΕΚτζή παράγοντα, ή ΑΕΚτζή μπασκετμπολίστα. Αυτό επιθυμώ πριν να «φύγω». Είμαστε σε μια εποχή που παίζει ρόλο ο επαγγελματισμός, πάντα όμως προέχει να ονομαστεί το γήπεδο όπως θέλει ο κύριος Αγγελόπουλος.

Να θυμηθούμε επίσης, ότι σαν σήμερα Πέμπτη έγινε ένα «έγκλημα» κατά της ΑΕΚ. Το έκανε ο Γρανίτσας και το διορθώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεόσταλτος. Κάνει το θαύμα των θαυμάτων, την Αγιά Σοφιά».