Η υιοθεσία της «Βασίλισσας» στα Γραφεία του WWF

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι προχώρησε σήμερα (10/11) σε μία ξεχωριστή και συμβολική κίνηση, καθώς παραβρέθηκε μαζί με τον Panda Pandou στα Γραφεία του WWF.

Tα στελέχη της «Βασίλισσας» μαζί με τον Panda Pandou συμμετείχαν από κοντά στη δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και υιοθέτησαν ένα μικρό πάντα και έναν αετό στο πλαίσιο του 3ου WWF Open Days στα Γραφεία του WFF.

Η ελληνική ομάδα του WWF ανοίγει για δύο συνεχόμενες μέρες (Παρασκευή 10/11, 09:00 π.μ – 20:00 μ.μ και Σάββατο 11/11, 10:00 π.μ – 16:00 μ.μ, Λεμπέση 21, Αθήνα) τον χώρο της στο κοινό και υποδέχεται όλους τους ενδιαφερόμενους για να γνωρίσουν τον οργανισμό, τη δράση του και τους ανθρώπους του. Στο event θα υπάρχει brunch με εκλεκτά εδέσματα μεσογειακής διατροφής, καθώς αυτή είναι και η στροφή που το WWF επιδιώκει να κάνει παρέα με τα παιδιά όλης της χώρας, μέσα από την καινούρια του εκστρατεία «Υγιή Παιδιά, υγιής πλανήτης».

Παράλληλα, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή προϊόντων WWF και κάνοντας τις αγορές τους να στηρίξουν τη δράση του οργανισμού.

Η είσοδος για όλους τους καλεσμένους είναι ελεύθερη, και η συμμετοχή τους μπορεί να δηλωθεί εδώ μπαίνοντας στην κλήρωση για ένα μοναδικό δώρο WWF.

H άγρια φύση έρχεται στο κέντρο της πόλης!