Η «Βασίλισσα» τιμά τα Παιδιά της

Oι Παίδες της ΑΕΚ έπειτα από εντυπωσιακή πορεία, κατέκτησαν επάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή και επέστρεψαν στην Α΄ Κατηγορία ΕΣΚΑ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. και οι παίκτες της «Βασίλισσας» τιμούν τα Αετόπουλα και τους προπονητές τους πριν από τη έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (26/03, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη διαδικασία, αλλά και για να αποφορτιστούν οι ροές στα εκδοτήρια λόγω της πυκνής προσέλευσης κόσμου.

Ο δρόμος της καταξίωσης για τα Αετόπουλα είναι ακόμα μακρύς, αλλά το ήθος και η αγωνιστική τους αφοσίωση συνιστούν την «μαγιά» πάνω στην οποία θα κτίσουν το μέλλον τους. Μακράς πνοής είναι άλλωστε και το Πρόγραμμα της ΑΕΚ για την ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής, τα αποτελέσματα του οποίου, υπό την αιγίδα του Ντράγκαν Σάκοτα, θα γίνουν ακόμα πιο προφανή το επόμενο διάστημα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ οφείλουν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για να χειροκροτήσουν το μέλλον της ομάδας και παράλληλα, να στηρίξουν τη «Βασίλισσα» του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην επανεκκίνηση μιας νέας μεγάλης προσπάθειας.