Η «Βασίλισσα» στο «Χαμόγελο»

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η «Βασίλισσα».

 

Σε μια άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε., ο αρχηγός της ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου, ο αρχισκόρερ Καρλ Ίνγκλις και ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στο… «Χαμόγελο του Παιδιού» στο «σπίτι» των Μελισσίων.

 

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, και οι Γιώργος Χήνας, Σοφία Κάσκαρη, Γιώργος Νικολάου, Κυριάκος Χατζόγλου.

 

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Πολυτάρχου: «Για μας είναι μεγάλη χαρά να δίνουμε το «παρών» σε τέτοιες εκδηλώσεις και να βοηθάμε τα παιδιά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά που κάθε μέρα παλεύουν για το «αύριο». Αυτά τα παιδιά είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής. Εύχομαι να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες μέσα στην χρονιά».

 

Τι δήλωσε ο Καρλ Ίνγκλις: «Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για μας. Όλη τη μέρα μπορώ να είμαι με αυτά τα παιδιά, γιατί με κάνουν χαρούμενο με ένα και μόνο χαμόγελό τους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρέθηκα κοντά σε αυτά τα παιδιά και τα βοήθησα και εγώ με τον δικό μου τρόπο».