Η Τελετή Λήξης της «Ακαδημίας»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/06) στο κλειστό του Αγίου Θωμά η Τελετή Λήξης της AEK Β.C. Academy – Dragan Sakota.

Στο πλαίσιο της τελετής τιμήθηκε από τη Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής, ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, για την κατάκτηση των δύο (2) τροπαίων (BCL, Κύπελλο Ελλάδος). Το έπαθλο παρέδωσε ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας «Στεργίου», Φάνης Φαρμάκης.  Τιμήθηκε επίσης, ο Νίκος Χατζής για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΚΑ. Το έπαθλο παρέδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξανδρος Αλεξίου.

Έκπληξη της ημέρας η τούρτα-δώρο στον Κόουτς Σάκοτα, που του παρέδωσαν οι αθλητές Παίδων και Εφήβων της ΑΕΚ.

Επίσης, φανέλα της ‘Ενωσης Περάμου-Μεγάρων με το όνομα του (Μάκη) Αγγελόπουλου παρέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυναν  ο Γιώργος Νικολάου (Διοικητικός Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής) και ο Κώστας Κουτσούκος (πρόεδρος του ΓΣ Αμαρουσίου). Ο πρώτος προανήγγειλε άλλωστε την καταρχήν συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με το Μαρούσι σε επίπεδο Ακαδημιών.

Οι αθλητές της Ακαδημίας έδειξαν τις ικανότητές τους σε αγώνες επίδειξης και στη συνέχεια ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τους μοίρασε τους επαίνους της χρονιάς, ενώ οι γονείς των αθλητών έδωσαν… φιλικό αγώνα μπάσκετ, στον οποίο… σφύριξε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Β.C., και πρώην κορυφαίος διαιτητής Σταύρος Δουβής.