Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ – Στρασμπούρ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΑΕΚ – Στρασμπούρ:

«Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Ήταν όπως το ματς με την Μπάνβιτ. Δεν αντιδράσαμε όταν άρχισαν να βάζουν αυτά τα τρίποντα και δεν το πιστέψαμε. Η τελευταία επίθεση δεν είχε καλή οργάνωση και δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ο Κέλσι δεν σούταρε. Δεν ξέρω αν θα έμπαινε, αλλά τουλάχιστον να είχαμε την ευκαιρία. Έχουμε προβλήματα απέναντι σε ομάδες που σουτάρουν πολύ και καλά. Χάσαμε τη διαφορά που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι το παράπονό μου».

Για το αν φτάνουν 2 νίκες στην ΑΕΚ για την πρόκριση: «Δεν μιλάω για θεωρητικές πιθανότητες. Όταν ήρθα εδώ ήθελα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ήθελα να έχουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια. Όλοι παραπονιούνται ότι δεν έχουμε καλό σουτ, αλλά δεν υπάρχουν σουτέρ στην αγορά. Υπάρχουν συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα».

Ο Ντελρόι Τζέιμς είπε: «Kάναμε πολλά λάθη, παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε. Είναι σκληρό που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Δεν φταίει που δεν σούταρε ο Κέλσι. Παλεύεις για να πάρεις καλή θέση για να σουτάρεις, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος».

O προπονητής της Στρασμπούρ, Βενσάν Κολέ, τόνισε: «Μετά το πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη. Κάναμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Είμαστε πιο ενεργητικοί. Στο τελευταίο λεπτό δεν ήμασταν καλοί, αλλά το αποτέλεσμα είναι λογικό και αξίζαμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Ντι Μποστ είπε: Ήταν ένα καλό και δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Καλή ομάδα η ΑΕΚ και ο κόσμος έδωσε ενέργεια, αλλά τα δώσαμε όλα».