Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ – Άνβιλ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ΑΕΚ – Άνβιλ:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για τη νίκη αυτή. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ξέραμε από την αρχή πόσο δύσκολο ήταν να παίξεις σε αυτόν τον όμιλο. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτό που αξίζαμε, τη δεύτερη θέση. Για το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε 100% γιατί ξέραμε ότι η Άνβιλ ερχόταν με απουσίες. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε πόσο σημαντικό ήταν να έχουμε συγκέντρωση. Ήμασταν όμως σοφτ στο ξεκίνημα και γι’ αυτό η Άνβιλ είχε μικρό προβάδισμα. Αλλάξαμε τα πάντα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερη άμυνα και κερδίσαμε. Είμαστε χαρούμενοι και τώρα προετοιμάζουμε την ομάδα για την επόμενη πρόκληση».

Για τον Ρογκαβόπουλο: «Μας βοήθησε πολύ, τον ευχαριστούμε και περιμένουμε να είναι και πάλι καλός».

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια».

Ο προπονητής της Άνβιλ, Ίγκορ Μίλισιτς ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που ταξίδεψε μαζί μας όλη την Ευρώπη. Ήρθαμε με 4 απουσίες, οι 3 εξ αυτών ήταν τραυματίες. Η περίοδος αυτή είναι δύσκολη για εμάς. Η ομάδα μου πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ και γενικά στον όμιλο. Σε αυτό το παιχνίδι το πιο σημαντικό ήταν η εμπειρία της ΑΕΚ με παίκτες όπως ο Ζήσης, που γύρισε καλά τη μπάλα και μας πλήγωσε. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Το κεφάλι μας ψηλά. Ελπίζουμε να γυρίσουμε δυνατοί του χρόνου».

Από την πλευρά του ο Σον Τζόουνς είπε: «Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε σοβαρά και με ενέργεια το παιχνίδι. Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε πολύ. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε αυτό γιατί η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της»