Η Μαρία Μόσχου στο ΑΕΚ – ΠΑΟ

Πριν από μερικές ημέρες συμπληρώθηκαν 52 χρόνια από το χαμό του λεοντόκαρδου Γιώργου Μόσχου, του διεθνούς πλέι μέικερ της ΑΕΚ, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Στη μνήμη του αφιερώθηκε άλλωστε, όπως είναι παγκοίνως γνωστό, η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης από τους συμπαίκτες του, την 4η Απριλίου 1968.

Ανακοινώνεται, ότι στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας «1968», πρόκειται να δώσει το «παρών» η αγαπημένη κόρη του Γιώργου Μόσχου. Η Κυρία Μαρία Μόσχου, διακεκριμένη φωτογράφος στη Γαλλία, καταφθάνει στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι και πρόκειται να παρευρεθεί στην αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (21/01, 16:30) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το πρωί της Τρίτης (23/01) σε λιτή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C., θα της παραδοθεί η φανέλα με το «5» (του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1966) του αειμνήστου πατέρα της, η οποία βρίσκεται εδώ και 22 μήνες σε περίοπτη θέση στη Λεωφόρο Ηρακλείου.