«Η δυναμική της ΑΕΚ αυταπόδεικτη»

Ο νέος διεθνής γκαρντ της «Βασίλισσας», Αντώνης Κόνιαρης, δήλωσε στο aekbc.gr μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ:

«Είναι προφανές, ότι είμαι χαρούμενος, που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Δεν αποτελεί κάτι καινούριο για μένα αυτή η νέα συνθήκη άλλωστε, καθώς εδώ και καιρό, βρίσκομαι εδώ, και νιώθω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Γνωρίζω καλά, από την περίοδο, που έπαιζα εναντίον της, ποια ήταν-είναι η δυναμική της. Πάντα ξέραμε, ότι πρέπει να δώσουμε το 1000%  στο παρκέ για να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε.

Η δυναμική της ΑΕΚ είναι αυταπόδεικτη, ακόμη και στην εφετινή μεταβατική περίοδο. Παρά τις ατυχίες μας, με αποκορύφωμα βεβαίως την τραγωδία με την απώλεια του Στέφαν, βλέπουν όλοι ότι αυτή η ομάδα αντιστέκεται. Το πάθος, που δείχνουν οι συμπαίκτες μου είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν ίσως και τα γονίδια του πρωταθλητισμού από το πρόσφατο παρελθόν. Όμως, ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω, ότι με αφετηρία των προσπαθειών μας το νέο Γήπεδο, μπαίνουν εφέτος οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Δεν ξέρετε πόσο ανυπομονώ να φορέσω την επίσημη περιβολή και να μπω να παίξω. Πέρασα μια μεγάλη δοκιμασία εδώ και περίπου ένα χρόνο. Γενικότερα, το 2021 δεν ήταν καλό για μένα, ωστόσο, μένω όρθιος κι αυτό είναι το μείζον. Μου έλειψαν πολλά πράγματα όλο αυτό το διάστημα. Αναπολώ τα πάντα. Δεν με πήρε από κάτω όμως. Ευτυχώς, κάποιοι άνθρωποι μού στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα και νομίζω, ότι παραμένω σε υψηλό επίπεδο, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Εύχομαι με την ευκαιρία, σε όλο τον κόσμο να είναι καλότυχο το 2022. Ζούμε σε μία περίεργη εποχή. Πρέπει να προσέχουμε και θα μείνουμε δυνατοί».