Η διάθεση εισιτηρίων συνεχίζεται

H αναμέτρηση με τον Προμηθέα πλησιάζει.

Η λαβωμένη «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να  αντιμετωπίσει την ομάδα της Πάτρας, αύριο (Σάββατο, 04/12, 20:00) στo Οlympic Hall των Άνω Λιοσίων για την 9η αγωνιστική της Basket League, και έχει ανάγκη όσο ποτέ τον κόσμο της.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται…

Σε μία επώδυνη περίοδο εξαιτίας συγκυριών, η ΑΕΚ θέλει να νιώσει στο νέο ΣΠΙΤΙ της, ότι δεν είναι μόνη. Ο λαός της ΑΕΚ, που αναγνωρίζει τις προσπάθειες, που κατεβλήθησαν την τελευταία επταετία,  με περηφανείς επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται στην τρέχουσα περίοδο προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης και του εξορθολογισμού, θα πρέπει να στηρίξει την Ομάδα. Οι πρωτοφανείς ατυχίες δεν πτοούν το αγωνιστικό μας φρόνημα, όπως απεδείχθη στους τελευταίους αγώνες.

Όλοι γήπεδο… Όλοι Άνω Λιόσια

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

– Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.