Η «αποκάλυψη» της νέας φανέλας

Έγινε σήμερα (13/09) η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του πρωταθλήματος στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, παρουσία όλων των παικτών, των προπονητών και των στελεχών της «Βασίλισσας».

Την καινούργια φανέλα «πρόβαρε» ο αρχηγός, Nτούσαν Σάκοτα και στη συνέχεια ακολούθησε η υπόλοιπη ομάδα.

Το «παρών» έδωσε και ένας τυχερός οπαδός, ο οποίος κέρδισε σε διαγωνισμό του ΟΠΑΠ το δικαίωμα να φορέσει πρώτος τη νέα φανέλα της «Βασίλισσας».

Οι δηλώσεις

Ο Εμπορικός Διευθυντής ΑΕΚ B.C., Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ανέφερε: «Μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αυτή η παρουσίαση αφορά στην έναρξη της φετινής περιόδου ουσιαστικά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία φανέλα που θα αποτυπώνει την ιστορία της ομάδας. Προέκυψε ένα πάντρεμα σε μία κοινή μίνιμαλ γραμματοσειρά. Αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την FILA. Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου στα playoffs παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σλόγκαν «Μαζί μπορούμε καλύτερα».

Όλο το καινούριο πνεύμα που φέρνει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δεν θα ήταν κατορθωτό χωρίς τους χορηγούς μας. Ο μεγάλος μας χορηγός που είναι ο ΟΠΑΠ για τρίτη χρονιά, η AVIS, η Cosmote, η Ευρωκλινική, η FILA. Τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε στο πίσω μέρος της φανέλας την nrg που είναι νέος χορηγός μας. Είναι ένας σημαντικός συνεργάτης. Δεν θα είναι ακριβώς στην πλάτη, βάζει πλάτη».

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής της nrg Αναστάσιος Λωσταράκος τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την ΑΕΚ B.C. Γίνεται εξαιρετική προσπάθεια από τη μεριά της διοίκησης. Θέλουμε να είμαστε δίπλα της σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει όλους τους στόχους της εντός κι εκτός Ελλάδας».