ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΟΣ: «Έχει ανοίξει καινούρια σελίδα»

Πρόλαβε τρεις… εποχές στην ΑΕΚ ο Γιώργος Τσιάκος.

Την περασμένη περίοδο πρωτοστάτησε στην επιστροφή της προς την Βasket League. Στην εφετινή περίοδο, συμμετείχε στην δύσκολη – λόγω συνθηκών – αφετηρία της ΑΕΚ στη νέα εποχή, ενώ στην πορεία μετά την αλλαγή στόχων συμμετέχει στο εγχείρημα προς την επιστροφή στις διακρίσεις.

Ο σέντερ της «Βασίλισσας» μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση της Δευτέρας (16/02) με Παναθηναϊκό και για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

 

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα έχει ανοίξει καινούρια σελίδα και έχει την δυνατότητα να παίζει τέτοιους αγώνες. Για μας, το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες γι’ αυτό τον αγώνα. Περιμένουμε, λοιπόν, από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

Για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει ανθρώπους γύρω της. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες, άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Έτσι, γίνεται ευκολότερη και η δική μας δουλειά. Το σάιτ δημιουργεί νέες προοπτικές, και ευελπιστούμε να δικαιώσει τις προσδοκίες της ομάδας και των οπαδών».