Για 3η χρονιά μαζί FΙLA και ΑΕΚ

Η FILA και η ΑΕΚ B.C. παρουσίασαν την νέα εμφάνιση της ομάδας για την σεζόν 2017/18.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης πραγματοποιήθηκαν σε εκδήλωση στα Γραφεία του ΟΠΑΠ με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού, δημοσιογράφους και φυσικά, μέλη της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης.

Το 2018 είναι μια χρονιά σταθμός για την ΑΕΚ καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού κυπέλλου ελληνικής ομάδας απέναντι στην Σλάβια Πράγας με 89-82 στο κατάμεστο Παναθηναϊκό στάδιο από 80.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για τα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα γράφοντας χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Η FILA σχεδίασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις εμφανίσεις της ΑΕΚ θέλοντας να ενώσει το ένδοξο παρελθόν της ομάδας αλλά και της ιστορίας της με την προσδοκία να ζήσει παρόμοιες μεγαλειώδεις στιγμές.

Το κίτρινο είναι για μια ακόμα χρονιά το βασικό χρώμα της εντός έδρας εμφάνισης σε συνδυασμό με τις λεπτές κάθετες μαύρες ρίγες. Η εκτός έδρας εμφάνιση παραμένει μαύρη με λεπτές κάθετες κίτρινες ρίγες.

Οι χαρακτηριστικές λεπτές ρίγες της νέας εμφάνισης παραπέμπουν στη μεγάλη ιστορία της εταιρείας όταν το 1911 οι αδελφοί Fila δημιούργησαν στην Biela, μια κωμόπολη στην σκιά των Ιταλικών Άλπεων διάσημη για τους κλωστουφαντουργούς της, το μικρό οικογενειακό εργαστήριο τους για την κατασκευή φίνων υφασμάτων. Πολύ σύντομα η μάρκα γίνεται ταυτόσημη της Ευρωπαϊκής sportswear πολυτέλειας και κορυφαίος εκπρόσωπος του Ιταλικού design.

Η ερωτική σχέση της FILA με τα αθλήματα την καθιέρωσε ως ένα παγκόσμιο γίγαντα του sportswear λανσάροντας μια νέα αντίληψη όπου τα sports δεν είναι απλώς μια δραστηριότητα αλλά στάση ζωής.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στην Facebook page Fila Greece και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΚ https://shop.aekbc.gr/.