Γεωργιάδης και Παπαδόπουλος στο Olympic Hall

Το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων επισκέφτηκαν σήμερα (17/10) ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Μιχαήλ Παπαδόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BC, Μάκης Αγγελόπουλος -παρουσία του αντιπροέδρου της ΑΕΚ BC, Εδουάρδου Καρρέρ, και του Managing Director, Παναγιώτη Τριαντόπουλου- ενημέρωσε σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τροπαίων του Olympic Hall, τους κ.κ. Γεωργιάδη και Παπαδόπουλο, για το πλάνο ανάπτυξης των εγκαταστάσεων, και δημιουργίας σύγχρονου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας, ενώ τα κυβερνητικά στελέχη ξεναγήθηκαν και στους χώρους του Γηπέδου.

Ακολούθησε επικοινωνία των ηγετικών στελεχών της ΑΕΚ BC και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΤΑΥΠΕΔ, κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλο.

Υπενθυμίζεται, και με βάση τα αναφερθέντα στο πολυετές «Μνημόνιο Συνεργασίας», ότι «το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό και αθλητικό έργο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, αλλά και μία από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη».

Η ΑΕΚ BC έχει ήδη αξιοποιήσει και δημιουργεί προϋποθέσεις για να μετεξελιχθεί σε «Παλάτι» το Κλειστό, με δική της χρηματοδότηση, αφού τα έργα ανάπλασης βρίσκονται σε εξέλιξη.