Γενική είσοδος στο ΑΕΚ – Περιστέρι

H AEK BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Η «Βασίλισσα» την ερχόμενη Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 20:00, αντιμετωπίζει στο ΣΠΙΤΙ της, το Περιστέρι.

Η νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση, αποτελεί αυτονόητη συνθήκη και σ’ αυτή την περίπτωση η συμβολή των οπαδών μας θα αποδειχθεί καταλυτική. To ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια, συνιστά τη μεγάλη μας δύναμη. Συνιστά την απαρχή των μελλοντικών για την Ομάδα μας, που διανύει μεταβατική περίοδο, αλλά ουδέποτε αναζήτησε δικαιολογίες στις πρωτοφανείς αντιξοότητες, που την έπληξαν. Οι παίκτες μας και οι προπονητές χρειάζονται την αυτονόητη στήριξη για να συνεχίσουν να μάχονται για τα υψηλά.

Η «Βασίλισσα» κατάφερε στο διάστημα της αναγεννησιακής της πορείας να «κονταροχτυπηθεί» πολλάκις με τα δύσκολα και να κερδίσει. Στα περίλαμπρα τα κατάφερε όμως πάντα με τον κόσμο της.

Τιμή εισιτηρίων: 5 ευρώ (εκτός διακεκριμένων θέσεων)

ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ.

*Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:
 

– Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapidtest εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covidfree για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

– Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.