Φιλικό για τους πρόσφυγες της Λαυρεωτικής

Σε μια περιοχή, όπου είναι έντονο και το «κιτρινόμαυρο» στοιχείο η ΑΕΚ συμμετέχει σε πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» θα πάρει μέρος σε φιλική αναμέτρηση (30/03) με «αντίπαλο» το Λαύριο, στο Κλειστό της πόλης, όπου η παρουσία των οπαδών της είναι πιο απαιτητή από ποτέ, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Λαυρεωτικής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ & Α.Ε.Κ. για την υποστήριξη των προσφύγων που φιλοξενούνται στην περιοχή της Λαυρεωτικής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 (6 μ.μ.) στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Μεταξύ των Δήμων στους οποίους εγκαθίστανται πρόσφυγες άνδρες, γυναίκες και παιδιά- που εξαιτίας του άδικου πολέμου υποφέρουν και έχουν ανάγκη- είναι και ο Δήμος Λαυρεωτικής.

Για το λόγο αυτό, τα έσοδα από το Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ της προσεχούς Τετάρτης θα διατεθούν για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους 740 πρόσφυγες που φιλοξενούνται
στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Και η ελάχιστη προσφορά από όλους μας είναι πραγματικά πολύτιμη… όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε από το υστέρημά μας να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο αυτών των ανθρώπων».