Φανέλα από το NBA!

 

Τις νέες φανέλες παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Πέρα από τη συμβατική φανέλα την οποία πρόβαρε ο Σκότι Ουίλμπεκιν, «αποκαλύφθηκε» για πρώτη φορά σε διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη η φανέλα ρετρό, σήμα κατατεθέν από το NBA, την οποία πρόβαρε ο Ποπς Μενσά – Μπονσού.

Τι είπε ο Μενσά – Μπονσού:

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την καινούρια συνεργασία με τη FILA. Προφανώς η φανέλα με το μανίκι προέρχεται από το NBA. Όσοι παρακολουθούν αγώνες στο NBA, θα έχουν παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες φανέλες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που θα τις χρησιμοποιήσει. Είναι κάτι ξεχωριστό».

 

Για το αν έχει δοκιμάσει τη νέα φανέλα της ΑΕΚ: «Είναι μόλις τα πρώτα πέντε λεπτά που τη φοράω. Επειδή στην προπόνηση πολλές φορές φοράω φανέλες με μανίκι, μου φαίνεται πολύ άνετη. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα σε αυτή τη μετάβαση».

 

Για τον ερχομό του Ουίλμπεκιν στην ομάδα: «Όταν ήρθε ο Σκότι ένιωσα ότι προστέθηκε το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Το πιστεύω αλλά πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ. Ο Σκότι είναι ηγετικός, κάνει αρκετά πράγματα στο παρκέ και θα μας βοηθήσει με την άμυνά του. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά όλα θα φανούν στο παρκέ. Πιστεύω ότι όταν όλα θα τελειώσουν μπορεί να είμαστε ακόμα εδώ».