«Εξέδρα των Αθλητών» στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ Β.C. με την επιστροφή της στη Βasket League και στις υψηλές θέσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ εκφράζεται και κινείται ομοθυμαδόν, αφού η ενότητα στην ευρύτερη οικογένεια της «Ένωσης» αποτελεί κάτι περισσότερο από απλό συνθετικό του ιερού Ονόματός της.

Στο πλαίσιο των καινοτομιών της και πάντα με γνώμονα την παλαίφατη Αρχή της ίδρυσής της περί μίας, ενιαίας και αδιαίρετης ΑΕΚ αποφασίστηκε για τους αγώνες η δημιουργία της «Εξέδρας των Αθλητών», η οποία θα καταλαμβάνεται ως επί το πλείστον από αθλητές (και προπονητές) ΟΛΩΝ των Τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και αθλητές της AEK Β.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα στηρίζουν τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» στις αναμετρήσεις της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτή η εξέδρα αφορά στις θέσεις 114Β-116Β-118Β.

Καλούνται οι υπεύθυνοι ή έφοροι κάθε Τμήματος να επικοινωνούν έγκαιρα με το Γραφείο OPERATION (τηλ. 210-6896793), προκειμένου για την απαραίτηση συνεννόηση.

Εννοείται πως παραμένει εν ισχύ η «Παιδική Εξέδρα», η οποία έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό στο ελληνικό μπάσκετ. Σχετικές λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν το επόμενο διάστημα.