Έτοιμες οι διαπιστεύσεις τού Champions League

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ B.C. ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου, ότι είναι έτοιμες οι ετήσιες διαπιστεύσεις (Year Pass) του Βasketball Champions League της FIBA, της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Oι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που είχαν υποβάλλει σχετικό αίτημα δύνανται να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους μετά το τέλος της «Media Day» (15:30-17:00) της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, αύριο (Κυριακή 02/10).

Oι κάτοχοι των παραπάνω διαπιστεύσεων και ΜΟΝΟ θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους αγώνες της Ευρώπης.

Στους αγώνες της Basket League και του Κυπέλλου Ελλάδας δικαίωμα πρόσβασης θα έχουν οι κάτοχοι των Year Pass, αλλά βεβαίως και οι κάτοχοι-μέλη της ΕΣΗΕΑ (και λοιπών μελών της ΠΟΕΣΥ) και του ΠΣΑΤ.

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί Day Pass (ημερήσια διαπίστευση).

Day pass θα παραλάβει και κάποιος εκπρόσωπος ΜΜΕ, αν αυτό κριθεί αναγκαίο από το Μέσο που εργάζεται, αλλά τρεις (3) ημέρες πριν από τον αγώνα, με εισήγηση του διευθυντή ή του αρχισυντάκτη του.