Έτοιμες οι διαπιστεύσεις με «χρώμα» ‘68

H Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε . της ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι  έληξε η προθεσμία για έκδοση ετήσιων διαπιστεύσεων για το BCL.

Οι ετήσιες διαπιστεύσεις (Υear Pass) θα παραδοθούν στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στο βοηθητικό του Κλειστού του ΟΑΚΑ, μετά την ολοκλήρωση της Media Day της ερχόμενης Δευτέρας (02/10, 19:00). Το μαυρόασπρο «Καλλιμάρμαρο Στάδιο»  (των 80.000 θεατών) του έπους της 4ης Απριλίου του ΄68 απεικονίζεται (ξανά) στη διαπίστευση της «Βασίλισσας», σήμα κατατεθέν της εφετινής περιόδου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 50χρονα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.

Στην αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος με Ρέθυμνο, την Τετάρτη (04/10) θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., που διαθέτουν ετήσια διαπίστευση BCL και οι κάτοχοι καρτών ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και σχετικών δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης μόνο οι κάτοχοι διαπιστεύσεων BCL, αλλά και οι κάτοχοι ημερησίων διαπιστεύσεων (Day Pass). Για την έκδοση ημερησίων διαπιστεύσεων οι αρχισυντάκτες των ΜΜΕ οφείλουν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα 48 ώρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα προς το press@aekbc.gr  για τον συνεργάτη-συντάκτη του Μέσου,  έναν σε κάθε περίπτωση, που πρόκειται να καλύψει δημοσιογραφικά τον αγώνα.

Στους αγώνες Πρωταθλήματος θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις την εφετινή περίοδο με απόφαση του ΕΣΑΚΕ και μετά από σύσκεψη, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των Διευθυντών Επικοινωνίας των ΚΑΕ στο περιθώριο της κλήρωσης της Basket League. Θα υπάρξει σχετικά νεότερη ανακοίνωση.