«Εργαστήρι», PantaPandou και δώρα – έκπληξη

Νέες δράσεις προστίθενται στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Λαύριο, την πρώτη στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας 2022-2023.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/09, 18:00).

Στο ημίχρονο, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων με 4 συμμετέχοντες φιλάθλους και 2 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρα – έκπληξη. Το half time event διοργανώνεται by Tzelalis Group and Biosteel.

Υπενθυμίζεται, ότι τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Επίσης, το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» θα διαθέσει κουμπαράδες περιμετρικά των εξεδρών του Γηπέδου μας, ώστε όποιος φίλαθλος το επιθυμεί να συνδράμει οικονομικώς.

Το πρώτο λόγο στην αναμέτρηση θα έχουν οι μικροί μας φίλοι. Τα ΠΑΙΔΙΑ!

-Όποιος οπαδός της ΑΕΚ, κάτω των 12 ετών, επιθυμεί να παρακολουθήσει την ανανεωμένη ομάδα της «Βασίλισσας», να πάρει τον γονιό του, τον μπαμπά του ή τη μαμά του από το χέρι και να τον φέρει στα Άνω Λιόσια. Σ’ αυτή την περίπτωση, όλοι θα εισέλθουν στο Οlympic Hall ΔΩΡΕΑΝ.

Στην αναμέτρηση, οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τον αγαπημένο τους PandaPandou, να παίξουν μαζί του, αλλά και να δουν από κοντά παλαιά και νέα αστέρια της Ομάδας μας, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μετά τη λήξη του αγώνα μαζί τους και να λάβουν αυτόγραφα.

Επίσης, στο περιθώριο της αναμέτρησης οι φίλοι της ομάδας, που θα σπεύσουν στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα έχει στηθεί στην αρένα του γηπέδου μας να αγοράσουν Εισιτήρια Διαρκείας για τους αγώνες της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνοψίζοντας:

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον πατέρα, που θα συνοδεύσει τον γιο του (ηλικίας κάτω των 12 ετών) στο γήπεδο.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις Γυναίκες.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους νέους κατόχους Διαρκείας, περιόδου 2022-2023.

-Τιμή εισόδου 10 ευρώ για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με Λαύριο συνεχίζεται. Kλείσε το εισιτήριό σου ΕΔΩ.