Επιστροφή Χατζή στην ΑΕΚ ΒC ACADEMY

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του νέου project, η ομάδα επιχειρηματιών υπό τον Επαμεινώνδα Ζούζουλα, που ανέλαβε το management της ΑΕΚ ΒC ACADEMY, επιχειρεί τις καλύτερες δυνατές προσθήκες.

Ανακοινώνεται, ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ ΒC ACADEMY ο Νίκος Χατζής.

Ο Νίκος, γυρίζει ύστερα από 5 χρόνια στην ΑΕΚ για ν’ αναλάβει ξανά ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων, την οποία  το 2018 οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ, και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο αρχηγός των 4 τροπαίων της ΑΕΚ ως αθλητής, έχοντας καρμική σχέση με την Ομάδα, που αναδείχθηκε, ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από κοντά της. Η έλευσή του δε στα Άνω Λιόσια κι εν όψει της κατασκευής του Aκαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου, που δημιουργεί ελπιδοφόρες προϋποθέσεις για το μέλλον της «Βασίλισσας», συνιστά νομοτελειακή συνθήκη.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή (General Manager) της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ξανά ο Γιώργος Νικολάου. Ο νυν Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC ACADEMY- DRAGAN SAKOTA την τετραετία 2016-2020, ήτοι στην περίοδο άνθησης των παραγωγικών Τμημάτων της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων 2017 (επί τεχνικής ηγεσίας Αλέξη Φαλέκα), την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΚΑ 2018 και την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018 (επί τεχνικής ηγεσίας Νίκου Χατζή). Ο Νικολάου διετέλεσε επίσης Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, την περίοδο 2010-2011 επί Διοικήσεως Δημήτρη Χατζηχρήστου, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ομάδας Εφήβων στον Τελικό του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Ο Γ. Νικολάου παραμένει Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC.

Ο Γιώργος Αρναουτάκης, αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC ACADEMY.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες οργανόγραμμα και το στελεχιακό δυναμικό της Ακαδημίας.