Επιστρέφει ο PandaPandou!

Ο χαριτωμένος PandaPandou γεννήθηκε του «Αη-Γιαννιού», το 2017. 

«Αποκαλύφθηκε» στο κοινό του, στην αναμέτρηση με Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Στα πρώτα του μπουσουλήματα ενθουσίασε φίλους και αντιπάλους, αλλά κυρίως τους μπόμπιρες. Στο μεγάλωμά του καθηλώθηκε-ΕΜΕΙΝΕ εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και των πρωτοκόλλων ΣΠΙΤΙ του, όπως συνέβη με τους περισσότερους πιστούς της «Βασίλισσας».

Ο PandaPandou, 5 ετών και 2 μηνών πλέον, επιστρέφει! Στην αναμέτρηση με Απόλλωνα Πάτρας, στο δικό μας ΣΠΙΤΙ. Στα Άνω Λιόσια.

Με την ανανεωμένη του εμφάνιση, αλλά με το «68» σταθερά στη φανέλα να παραπέμπει στο «Παγκόσμιο» έπος της 4ης Απριλίου. Και ελπίζει βεβαίως να τον υποδεχτεί ο κόσμος με την ίδια αγκαλιά των περασμένων περιόδων, για να έχει όρεξη και για τα μελλοντικά.

O PandaPandou επιστρέφει και για να συμμετάσχει στις δράσεις για την ανθρωπιστική κρίση. Να γίνει ένα με τους υπόλοιπους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι πέραν της αυτονόητης στήριξης στη λαβωμένη «Βασίλισσα», θα μπορούν να συμμετάσχουν με τη σειρά τους στη συγκέντρωση τροφίμων – για τους Ουκρανούς, που δοκιμάζονται – πριν ή μετά την αναμέτρηση με Απόλλωνα.

Όπως είχαμε γράψει και τη γενέθλια ημέρα του, η Μασκότ μας «υλοποιήθηκε από ένα σύνθημα, ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Απελευθερωμένος από συμβολισμούς και στερεότυπα, είναι έτοιμος να εκτεθεί στους οπαδούς και τους αντιπάλους, να συντονίσει , να διασκεδάσει, να θυμώσει, να γελάσει και να ενσωματωθεί με τον κόσμο της ομάδας, να γίνει ένα με την κερκίδα, και να δώσει ρυθμό:

ΑΕΚ, ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Αξιαγάπητος από την πρώτη στιγμή, φιλικός, αλλά και δυνατός και σπάνιος , εκφράζει:

με τα φυσικά του στοιχεία την ήρεμη δύναμη,

με τα χρώματά του την ΑΕΚ,

και με το όνομά του …

ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».