Επέκταση συνεργασίας με Dunkmantips

Η AEK BC ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρία Dunkmantips.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Dunkmantips θα σταθεί στο πλευρό της «Βασίλισσας» στην ερχόμενη αγωνιστική επετειακή περίοδο.

Δήλωση Προέδρου Dunkmantips, Κυριάκου Τσικουδάκη:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που είμαστε οι πρώτοι, και μέσα από την υπηρεσία μας βοηθάμε το κόσμο να βγει νικητής με πλάνο, σύστημα και σωστή ενημέρωση. Με τη Νο1 υπηρεσία μας βάσει στατιστικών βοηθάμε τον κόσμο να βελτιωθεί, ν’ αλλάξει τη σκέψη του πάνω στο αντικείμενο και να βγάλει κέρδος, προωθώντας πάντοτε το υγιές και απαλλαγμένο από πάθη και εξαρτήσεις παχνίδι. Εμείς είμαστε παθιασμένοι με το μπάσκετ και η συνεργασία μας με συλλόγους όπως η ΑΕΚ BC είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς υποστηρίζουμε τους παίκτες και το άθλημα γενικότερα! Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, όπως ακριβώς κάνει κι η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία στους αθλητές και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

 Δήλωση Εμπορικού Διευθυντή ΑΕΚ BC, Γιάννη Δασκολιά:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών, οι οποίοι επιλέγουν να επιστρέφουν κάθε χρόνο για να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους. Η Dunkmantips είναι ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της, με διαρκή προσφορά στο χώρο του αθλητισμού και μας χαροποιεί, που δύο κορυφαία brand του χώρου τους παραμένουν μαζί. Συνεχίζουμε πλάι πλάι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν».