Επανεκκίνηση για την ΑΕΚ BC ΑCADEMY

Πλησιάζει η ώρα της σχετικής κανονικότητας. Οι νεαροί αθλητές μας ύστερα από μία ψυχοφθόρο αναμονή -ελέω συνθηκών- επιστρέφουν στη δράση.

Ανακοινώνεται, λοιπόν, ότι αύριο (Πέμπτη, 20/09, 17:00) η Ακαδημία της ΑΕΚ ΒC (ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA) ανοίγει ξανά τις πόρτες της στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph (Θεσσαλονίκης 2, Πεύκη). H επανεκκίνηση των προπονήσεων της περιόδου 2020-2021 είναι γεγονός.

Γίνεται γνωστό προς αθλητές, γονείς και κηδεμόνες τους, ότι θα ισχύσει το ωρολόγιο/ημερήσιο πρόγραμμα, που ίσχυε πριν από τη διακοπή δραστηριοτήτων.

Γίνεται γνωστό, επίσης, ότι η «Ακαδημία» μας πρόκειται ν’ ακολουθήσει με ευλάβεια το υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓ Αθλητισμού, προκειμένου η επιστροφή των παιδιών μας, αλλά και όλων των εμπλεκομένων να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα και με την καλύτερη δυνατή ασφάλεια έως ότου η ανθρωπότητα καταφέρει να νικήσει την πανδημία, που άλλαξε τις ζωές μας.

Οι αθλητές μας κατά την είσοδό τους στο χώρο της προπόνησης, θα πρέπει να προσέξουν τα παρακάτω:

1)            Να φέρουν μαζί τους πρωτότυπο ή αντίγραφο της έντυπης βεβαίωσης αρνητικού self test, που προσκομίζουν και στο σχολείο τους.

2)            Να φορούν την προστατευτική μάσκα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, την οποία και θα αφαιρούν μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

3)            Να χρησιμοποιούν ατομικό μπουκάλι για νερό και ατομική πετσέτα, που θα φέρουν από το σπίτι τους.

Οι γονείς και κηδεμόνες θα παραδίδουν τους αθλητές στην εξωτερική πόρτα, ήτοι πριν από την είσοδο στο Ανοικτό γήπεδο και δεν θα μπορούν να παρευρίσκονται εντός του προαυλίου έξω από το Κλειστό ή Ανοικτό γήπεδο. Θα μπορούν, ωστόσο, να παραμένουν έως το τέλος της προπόνησης στα παγκάκια στο χώρου του πάρκινγκ.

Τέλος, ανακοινώνεται, ότι: Αποφασίστηκε η επανεκκίνηση των προπονήσεων και των αγωνιστικών Τμημάτων (Παίδες/Έφηβοι) σε γήπεδα του Δήμου Φυλής και ενώ αναμένεται η απόφαση των θεσμικών φορέων για επανέναρξη/ολοκλήρωση, ή όχι, των μοριοδοτούμενων Πρωταθλημάτων, ώστε οι αθλητές ν’ ανακτήσουν φυσική κατάσταση ύστερα από τη μακρά αποχή από προπονήσεις εξαιτίας της διακοπής.

Αυτονόητο, ότι και στην προετοιμασία των Παίδων/Εφήβων θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓ Αθλητισμού.

Οι υπεύθυνοι, οι προπονητές, και το σύνολο του προσωπικού της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής μας θα εργαστούν -με τη συμβολή και των οικογενειών των αθλητών μας- με σύνεση και μεθοδικότητα, τηρώντας τα προβλεπόμενα για την Υγεία προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεκτροπής. Η πανδημία ακόμη δοκιμάζει τις αντοχές μας, αλλά πλέον υπάρχει ελπίδα.

Όλοι μαζί. Προχωράμε. Προσέχουμε. Μένουμε ασφαλείς.