Έντονη κινητικότητα για τα εισιτήρια ΑΕΚ – ΠΑΟ

H AEK BC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για την αυριανή (03/04, 17:00) αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον ΠΑΟ στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της Βasket League.

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί έντονη κινητικότητα στην αγορά εισιτηρίων, η ροή της οποίας αυξάνει διαρκώς. Καλούνται οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ματς για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ομάδας μας να σπεύσουν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, ή άλλως να σπεύσουν όσο νωρίτερα στο Κλειστό ανήμερα του αγώνα για ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός. Για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι πρέπει να εισέλθουν έγκαιρα στο Γήπεδο, προκειμένου για τη βράβευση των εκπροσώπων του Α.Σ. Πέρα της γεννήτορος Πόλης από την οικογένεια της ΑΕΚ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε στο εξής να διεκδικήσουμε τα περισσότερα και να δημιουργήσουμε στο ΣΠΙΤΙ μας τις προϋποθέσεις για νέες επιτυχίες. Η δυναμική του κόσμου αποτελεί την αδιαμφισβήτητη δύναμή μας γι’ αυτό και επιβάλλεται το Κλειστό μας να γεμίσει για πρώτη φορά στην εφετινή περίοδο. Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο. ‘Ηγγικεν η ώρα….

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ… 

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά. 

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ. 

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00 έως και τις 17:20.


– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

 

 

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

 

 

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

 

 

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

 

 

– Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

 

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

 

 

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapidtest εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

 

 

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covidfree για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

 

– Η είσοδος για τα παιδιά έως 5 ετών είναι ελεύθερη.

 

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

 

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.