Ενίσχυση με Human Tecar

Η ΑΕΚ ΒC αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο της ενισχυμένης ιατρικής υποστήριξης και αποκατάστασης ανακοινώνεται, ότι ένα νέο ισχυρό τεχνολογικό «όπλο» προστίθεται στη «φαρέτρα» του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της «Βασίλισσας».

Από σήμερα (21/12) στα χέρια των υπευθύνων φυσιοθεραπευτών Σταύρου Τόιλου και Κώστα Ψαρογιώργου προστίθεται η πρωτοποριακή θεραπεία αποκατάστασης Human Tecar HCR 1002, η οποία συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση του χρόνου, και στην καλύτερη αποκατάσταση των τραυματισμών των αθλητών της Ομάδας.

Η Human Tecar είναι η πλέον αναγνωρισμένη μεθοδολογία στο διεθνή επαγγελματικό αθλητισμό για τη μείωση των μετατραυματικών χρόνων.

Υποστηρίζεται από τη συσκευή ραδιοσυχνοτήτων ηλεκτρομαγνητικής διέγερσης της μικροκυλοφορίας HCR 1002 που δρα αποτελεσματικά στην ταχεία θεραπεία καθώς και στην πρόληψη αθλητικών κακώσεων που αφορούν στο μυοσκελετικό σύστημα των αθλητών.

Η τεχνολογία της Human Tecar έρχεται ως υποστήριξη στην προσπάθεια των φυσικοθεραπευτών της ομάδας για φυσιολογική διέγερση των διαδικασιών επούλωσης μέσω της διαχείρισης της θερμοκρασίας στην πάσχουσα περιοχή. Επιτρέπει την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του οργανισμού, διεγείροντας την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, με στόχο τη δραστική μείωση του χρόνου αποκατάστασης και τη γρήγορη επάνοδο των αθλητών στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.