Ενίσχυση με Χρήστο Λιαράκο

H AEK BETSSON BC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εταιρίας, αναλαμβάνει Sponsoring Marketing Manager ο Χρήστος Λιαράκος.

Ο κ. Λιαράκος ασχολείται επί 30 συναπτά έτη με το Εμπόριο και το Επιχειρείν. Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς, ενώ διατελεί Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα εργασιακού αθλητισμού στη χώρα μας και το μεγαλύτερο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης.

O Sponsoring Marketing Manager της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης έρχομαι στην ΑΕΚ, πολλώ δε μάλλον σ’ ετούτη την ιστορική συγκυρία του εορτασμού των 100 ετών από τη γέννηση του Συλλόγου. Με την παρουσία μου φιλοδοξώ να συμβάλλω μέσω των σύγχρονων πρακτικών του Marketing, των Sales και του Fund Raising, ώστε ν’ αναπτυχθούν εκείνες οι συνεργασίες, αλλά και οι συνέργειες με υγιείς δυνάμεις της αγοράς και της κοινωνίας, που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στον Οργανισμό, ώστε να πορευτεί στο νέο και απαιτητικό οικονομικό/επιχειρηματικό περιβάλλον, που διαμορφώνεται και διαρκώς μεταβάλλεται».