Ενίσχυση με Αποστολόπουλο και Βελέντζα

Η Ακαδημία της ΑΕΚ BC (ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA) ανοίγει τις πύλες της το ερχόμενο Σάββατο (11/09) στο «Σπίτι» μας, στα Άνω Λιόσια (Κωνσταντινουπόλεως 59).

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των παραγωγικών Τμημάτων με έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό, η Αθλητική Διεύθυνση της Ακαδημίας μας συνήψε συμφωνία με τον Δημήτρη Αποστολόπουλο και τη Νάντια Βελέντζα.

Με τη νέα αναδιάρθρωση το τεχνικό επιτελείο διαμορφώνεται ως εξής: Γιώργος Αρναουτάκης (Αθλητικός Διευθυντής και επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας), Νάκης Μουρατίδης (πρώτος προπονητής Ομάδας Εφήβων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ομάδας Ανδρών), Δημήτρης Μαστρογιάννης (πρώτος προπονητής Ομάδας Παίδων και βοηθός προπονητή Ομάδας Εφήβων), Ανδρέας Γαβαλάς (βοηθός προπονητή Ομάδας Παίδων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας), Δημήτρης Αποστολόπουλος (μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας), Νάντια Βελέντζα (μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας), Γιάννης Σουρμπής (Γυμναστής).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ

 

Αθλητικός διευθυντής AEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και των Τμημάτων Υποδομής. Επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας.

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MEDITERANIAN COLLEGE), πτυχιούχος Ναυτιλιακών Σπουδών (ΙΕΚ ΞΥΝΗ) και επί πτυχίο στο τμήμα Τεχνολογίας Νέων Υλικών (Πανεπιστήμιο Κρήτης).

Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 7 ετών από την ομάδα του Ηρακλείου ΟΑΑ. Πέρασε από όλες τις ομάδες των Τμημάτων Υποδομής κατακτώντας δύο Παγκρήτια Παιδικά και δύο Παγκρήτια Εφηβικά Πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ομάδα Ανδρών και αγωνίστηκε σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική, και Α2 κατηγορία επί σειρά ετών, με ανάλογες ανόδους.  Το 2015 πήρε μεταγραφή λόγω σπουδών στον Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στη Νίκη Αμαρουσίου.

Είναι Πτυχιούχος της σχολής του ΣΕΠΚ. Έχει διετελέσει προπονητής στα Τμήματα Υποδομής του Ηρακλείου ΟΟΑ και του Απόλλωνα Σμύρνης. Συμμετείχε στο camp του Απόλλωνα Σμύρνης το 2015 και το 2016. Υπήρξε προπονητής στα Τμήματα Υποδομής στη Νίκη Αμαρουσίου (2017-2018) και στο SPORT CAMP Αρχαία Ολυμπία το 2017 και 2018.

ΝΑΚΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Από εφέτος μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ομάδας Ανδρών, ως άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Δέδα.

Επικεφαλής προπονητής στην ΑΕΚ B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA από το 2016.

Συμμετείχε στις δραστηριότητες της Ομάδας των Ανδρών της περιόδου 2020-2021.

Υπήρξε προπονητής της Ομάδας Παίδων την περίοδο 2019-2020, μαζί με τον Δημήτρη Μαστρογιάννη, και βοηθός προπονητή της Ομάδας Εφήβων την περίοδο 2020-2021. Διετέλεσε συνεργάτης όλων των κλιμακίων της ΑΕΚ (Παίδες, Έφηβοι, Νέοι) από τις πρώτες ημέρες έλευσής του στην ΑΕΚ.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση (διπλωματούχος προπονητής Α’ Κατηγορίας).

Έχει διατελέσει προπονητής Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης: Την περίοδο 2009-2010 στον Α.Σ. Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης. Τις περιόδους 2011-2016 στον Αστέρα Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης. Την περίοδο 2013-2014 στον Γ.Α.Σ. Βασιλικών Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε συνιδρυτής της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης «Αστέρας Πλαγιαρίου», γυμναστής στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Πανοράματος την περίοδο 2015 -2016 και συνεργάτης στο Group and Personal Trainer στην εταιρία «Physis Outdoor Training».

Διετέλεσε εθελοντής προπονητής σε κοινωνικές δράσεις (Περιοδικό «σχεδία», Υπηρεσία προσφύγων wellcommon κλπ).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Προπονητής της Ομάδας Παίδων. Μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Τσεπέλη στην Ομάδα Παίδων.

Από το 2012 έως το 2018 υπήρξε προπονητής της Ακαδημίας της ΦΕΑ. Το 2013 ήταν βοηθός προπονητή στην Ομάδα Εφήβων της ΦΕΑ, όπου πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση της ΕΣΚΑ και στα μπαράζ ανόδου.

Προπονητής ατομικής βελτίωσης παικτών, με παρακολούθηση πληθώρας διδακτικών σεμιναρίων με κυριότερα θέματα: Ατομική βελτίωση αθλητών, Προπονητική μικρών ηλικιών, Παιδοψυχολογία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο, βοηθός προπονητή της Ομάδας Παίδων από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Τεταρτοετής φοιτητής ΤΕΦΑΑ.

Ως αθλητής συμμετείχε στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ακαδημίας και του Τμήματος Ανδρών «Ροδίων Άθλησις», ενώ κατά την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στη ΦΕΑ. Έχει παρακολουθήσει διεθνή σεμινάρια Καλαθοσφαίρισης με αντικείμενο την ατομική και ομαδική βελτίωση, το σουτ, την ανάλυση βίντεο και σεμινάρια σχετικά με την άσκηση, την υγεία και τη ρήξη χιαστών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος του τεχνικού Επιτελείου της Ακαδημίας μας.

Κάτοχος Διπλώματος προπονητή Καλαθοσφαίρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & ταυτότητα προπονητή ΣΕΠΚ Κατηγορίας Γ΄.

Απόφοιτος Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στις Φυσικές επιστήμες του ΕΑΠ.

Έχει εργαστεί ως Assistant coach στην Πεντέλη Α.Σ. στη Β’ κατηγορία Ανδρών, στα Τμήματα Υποδομής Junior, Mini, Pro Mini της Πεντέλης Α.Σ. , στα Τμήματα Υποδομής του Myriounis Basketball academy καθώς και Trainer Kids Sports Schools of Douka.

Έχει διατελέσει επαγγελματίας αθλητής Μπάσκετ επί σειρά ετών σε όλες τις εθνικές Κατηγορίες όπως Απολλωνιάδα , Απόλλων Π., Μίλων, Ολυμπιάδα Π. (A2, A1, Fiba Europe), Ηρακλής, Πανερυθραϊκός, Κόροιβος Αμαλιάδας, ΚΑΟΔ, Πρωτέας Βούλας, Νίκη Αμαρουσίου, Πεντέλη Α.Σ.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Πανεπιστημιακής ομάδας με 9η & 11η  θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Μαγιόρκα 1999 & Πεκίνο το 2001, ενώ έχει δημοσιεύσει και άρθρα για τη Καλαθοσφαίριση στο 14ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού το 2011στην Θεσσαλονίκη.

ΝΑΝΤΙΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑ

Μέλος του τεχνικού Επιτελείου της Ακαδημίας μας.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.

Έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Προμηθέα Χαλανδρίου σε Τμήματα Τζούνιορ και Νεανίδων, στον Άρη Χολαργού στα Τμήματα μίνι Κοριτσιών και βοηθός σε Κορασίδες και Νεάνιδες, στον ΚΑΟ Μελισσίων στα Τμήματα τζούνιορ Κοριτσιών και Αμαζόνες, καθώς και στον Τριφυλλιακό Πολυδρόσου στο Τμήμα Εισαγωγής και στα Τζούνιορ Κορίτσια. Υπηρξε προπονήτρια σε μπασκετικά camps, όπως το MBCE basketball camp, το Eurohoops και το Youth stars basketball camp στην Κύπρο. Έχει ασχοληθεί επίσης με Ακαδημίες στίβου, κατασκηνώσεις και δημιουργική απασχόληση παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου.

Είναι εν ενεργεία αθλήτρια στην Α2 Κατηγορία Γυναικών με τη φανέλα των Μελισσίων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΡΜΠΗΣ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα Προπονητική Καλαθοσφαίρισης.

Γυμναστής στην προετοιμασία της Ομάδας Ανδρών Μπάσκετ των Αγίων Αναργύρων και της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών «Ίωνες» Νέας Ιωνίας το 2020.  Γυμναστής της Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Αμαρουσίου, της Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών της ΑΕΚ Περιστερίου και της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών ΚΑP BC περίοδο 2018-2019.

Υπήρξε β΄ βοηθός προπονητή στο Μαρούσι το 2016, βοηθός προπονητή στην Ομάδα Εφήβων του Αμαρουσίου και γυμναστής του Αμαρουσίου το 2017 (Άνδρες, Γυναίκες, Παίδες).

Υπήρξε προπονητής στο Christmas Camp AEK ΒC και Μαρούσι BC την περίοδο 2017-2018.

Δάσκαλος Γυμναστικής (πρακτική άσκησης) στο Μουσικό Λύκειο Κομοτηνής και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής το 2016.