Ενημέρωση προς Μ.Μ.Ε. για τις δηλώσεις

Φτάνει η ώρα της avant premiere. Στις 21:00, απόψε, στο «Παλλάς», είναι προγραμματισμένη η προβολή της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη «1968», η οποία από τις 25 Ιανουαρίου θα προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους της επικράτειας.

Στην πρεμιέρα, πρόκειται να παρευρεθεί το πολυπληθές καστ (ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΘΕΜΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, κ.ά.), πάρα πολλοί καλεσμένοι από τον κόσμο των τεχνών, αλλά και σύσσωμη η AEK μπάσκετ και πολλοί σημαντικοί παίκτες και παράγοντες του αθλητισμού.

Με βάση το πρωτόκολλο το «παρών» στην πρεμιέρα θα δώσουν προσκεκλημένοι, που έχουν ήδη προεπιλεγεί και βεβαίως δεν είναι ανοικτή στο κοινό, ή στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, εκτός εκείνων, που έχουν προεπιλεγεί.

Για την κάλυψη της πρεμιέρας, παρακαλούνται (ξανά) οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των Καναλιών, ή άλλων ΜΜΕ, που επιθυμούν να πάρουν δηλώσεις από τους συντελεστές της ταινίας να βρίσκονται στον χώρο, εκτός της αίθουσας, στις 20:00, στo backdrop, που θα έχουν στηθεί.

Αν κάποιοι επιθυμούν να παραμείνουν πάντα εκτός της αίθουσας και μετά τη λήξη της προβολής, για συνεντεύξεις ή δηλώσεις από τους συντελεστές, που να αφορούν στις αντιδράσεις τους, παρακαλούνται αυτές να πραγματοποιηθούν πάλι στο σημείο του backdrop.