Ενημέρωση Μ.Μ.Ε. για αναμέτρηση με ΟΣΦΠ

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και M.M.E. της ΑΕK ΒΕTSSON ΒC ενημερώνει:

Η αναμέτρηση ΑΕΚ BETSSON BC – Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των Play Offs – Eight Finals της Γ’ φάσης της Stoiximan Basket League 2023–2024 θα διεξαχθεί τo Σάββατο (18/05, 17:15) «κεκλεισμένων των θυρών».

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα ισχύσουν οι ετήσιες διαπιστεύσεις και οι δημοσιογραφικές ταυτότητες. Για την πρόσβαση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων – τα ονόματα των οποίων θα είναι καταχωρημένα σε λίστα – θα εκδοθούν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε./μέλη ΠΣΑΤ & ΕΣΗΕΑ, που επιθυμούν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα έως την Παρασκευή (17/05, 13:00), με το ονοματεπώνυμό τους και το Μέσο, στο press@aekbc.gr. Στις περιπτώσεις που δεν είναι κάτοχοι ταυτοτήτων των δημοσιογραφικών Συνδέσμων/Ενώσεων, το αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται από τον αρχισυντάκτη – μέλους ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ του Μέσου.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα πραγματοποιείται από τη P1 (επί της οδού Αρτάκης), με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ή άλλου πιστοποιητικού. Η πρόσβαση στο εσωτερικό του Γηπέδου θα πραγματοποιείται από την είσοδο των VIP, όπου και θα παραλάβουν τις ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ο αριθμός των συναδέλφων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι: Εφημερίδες 1 άτομο, site 1 άτομο, τηλεοπτικοί σταθμοί 1 άτομο, ραδιοφωνικοί σταθμοί 2 άτομα (δημοσιογράφος + τεχνικός).

*Η πρόσβαση των φωτορεπόρτερ παραμένει ως έχει, ήτοι από την P1 με επίδειξη της διαπίστευσης.