Ενημέρωση Μ.Μ.Ε. για αναμέτρηση με Χάποελ

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και M.M.E. της ΑΕK ΒC ενημερώνει:

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Χάποελ Χολόν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των «16», θα διεξαχθεί την Τρίτη 05/03/2024, στις 20:45, «κεκλεισμένων των θυρών».

Με βάση τα προβλεπόμενα από το BCL, ειδικά γι’ αυτή την αναμέτρηση δεν θα ισχύσουν οι ετήσιες διαπιστεύσεις και οι δημοσιογραφικές ταυτότητες. Για την πρόσβαση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων – τα ονόματα των οποίων θα είναι καταχωρημένα σε λίστα – θα εκδοθούν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε./μέλη ΠΣΑΤ & ΕΣΗΕΑ, που επιθυμούν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα έως την Κυριακή (03/03/2024), με το ονοματεπώνυμό τους και το Μέσο, στο press@aekbc.gr. Στις περιπτώσεις που δεν είναι κάτοχοι ταυτοτήτων των δημοσιογραφικών Συνδέσμων/Ενώσεων, το αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται από τον αρχισυντάκτη – μέλους ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ του Μέσου.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα πραγματοποιείται από τη P1 (επί της οδού Αρτάκης), με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ή άλλου πιστοποιητικού. Η πρόσβαση στο εσωτερικό του Γηπέδου θα πραγματοποιείται από την είσοδο των VIP, όπου και θα παραλάβουν τις ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ο αριθμός των συναδέλφων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι: Εφημερίδες 1 άτομο, site 1 άτομο, τηλεοπτικοί σταθμοί 1 άτομο, ραδιοφωνικοί σταθμοί 2 άτομα (δημοσιογράφος + τεχνικός).

*Η πρόσβαση των φωτορεπόρτερ παραμένει ως έχει, ήτοι από την P1 με επίδειξη της διαπίστευσης.