Ενημέρωση για Τζάστιν Τίλμαν

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ενημερώνει, ότι ο Τζάστιν Τίλμαν πρόκειται να τεθεί από αύριο (Τρίτη, 16/01) στη διάθεση του προπονητή του, αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Τζάστιν τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, από αγκωνιά, η οποία του προκάλεσε θλαστικό τραύμα δεξιού οφρύος. Το θλαστικό τραύμα αντιμετωπίστηκε. Ωστόσο, λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ο αθλητής μας παραπονέθηκε για ζάλη και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου μετά την ολοκλήρωση του ιατρικού ελέγχου διεγνώσθη διάσειση. Συστήθηκε η παραμονή του στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως και έγινε.

Εξήλθε την επόμενη ημέρα και σήμερα (15/01) ολοκλήρωσε τον επανέλεγχο στο Νοσοκομείο «Μetropolitan General».

Η ΑΕK ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον ιατρό της ΚΑΕ Απόλλων Π.CARNA, κ. Παναγιώτη Αντζουλά, αλλά και τη Διοίκηση και τα στελέχη, για τη βοήθεια και στήριξη στην περιπέτεια του αθλητή μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι εκ των οπαδών μας απέστειλαν επί διήμερον μηνύματα συμπαράστασης προς τον Τζάστιν, εκδηλώνοντας το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την υγεία του.