Ενημέρωση για τα εισιτήρια του F4 του BCL

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η οικογένεια της «Ένωσης» βιώνει μία από τις ομορφότερες αλλά και πιο απαιτητικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.

Ο μεγάλος στόχος του Φάιναλ Φορ του BCL  για τη «Βασίλισσα» είναι μπροστά. Στις 4 και 6 Μαίου στο Κλειστό του ΟΑΚΑ το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα θα επιδιώξει να επαναλάβει τις επιτυχίες, που κατέστησαν την ΑΕΚ ξακουστή στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα η δύναμή της. Αυτό αποδεικνύεται πολλάκις. Ειδικά το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος έβαλε το Μπάσκετ ξανά στη καθημερινότητά του. Αυτό φανερώνει και ο ενθουσιασμός, έτσι όπως εκδηλώνεται από το πρωί με την αγορά εισιτηρίων για τον ημιτελικό με τη Μούρθια αλλά και για την τελική φάση, αλλά και για όλους τους αγώνες.

Η ΑΕΚ B.C. ζητεί από τον κόσμο της ομάδας μας να κάνει υπομονή, καθώς υπάρχει αναμονή διαρκείας στο διαδικτυκό σύστημα λόγω της πρωτοφανούς κινητικότητας και ζήτησης εισιτηρίων.

Διευκρινίζεται, ότι το «barcode» του Διαρκείας, το εισάγουμε μέχρι την παύλα . – .  Για παράδειγμα, αν το «barcode» είναι 12345678-0, εισάγουμε μόνο το 12345678.

Παρακαλείται, όποιος αγοράζει εισιτήριο-πακέτο 2 ημερών, να μην πετάξει ή καταστρέψει το εισιτήριό του, καθώς θα ισχύσει το ίδιο και για τους αγώνες της Παρασκευής και για τους αγώνες της Κυριακής.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Ζούμε ΟΛΟΙ μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ζητούμε την κατανόησή σας.

Με τη συμβολή σας ευελπιστούμε σε μια άρτια διοργάνωση, η οποία προσδοκούμε να συνδυαστεί και με την αγωνιστική επιτυχία της «Βασίλισσας».

Υπενθυμίζουμε, ότι  προκειμένου για τη διευκόλυνση των οπαδών θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια στον Σταθμό «Ειρήνη» (πλησίον του Κλειστού του ΟΑΚΑ) τόσο το Σάββατο 21 Απριλίου (από 10:00 έως 17:00) όσο και την Κυριακή 22 Απριλίου (από 10:00-19:30).

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά. Θεωρείται επιβεβλημένο να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας. Με εισιτήρια «πακέτο» για τον ημιτελικό και τον Τελικό. Με τις τιμές λογικές και προσιτές για όλους. Για πρώτη φορά σε τελική φάση, και για το 70% του Κλειστού, διατίθενται εισιτήρια με τιμή μόλις 50 ευρώ (για τις 2 ημέρες, για 4 αγώνες), αλλά και 30 ευρώ (για τους ημιτελικούς).

Προτεραιότητα τις πρώτες δύο ημέρες έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων Διαρκείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σ’ αυτή τη φάση δεν θα διατίθενται εισιτήρια ΜΟΝΟ για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο 2 ημερών. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

Την Τετάρτη 18 Απριλίου, ξεκινά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ η διάθεση των εισιτήριων, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

Την Πέμπτη 19 Απριλίου, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για κατόχους Διαρκείας, τόσο ηλεκτρονικά (https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html) όσο και από τα Εκδοτήρια του Σταθμού «ΕΙΡΗΝΗ» (10:00 – 17:00).

Από Παρασκευή 20 Απριλίου και καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, και για όλο τον κόσμο, είτε ηλεκτρονικά, είτε από εκδοτήρια, είτε από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

–              Οι κάτοχοι Διαρκείας θα πρέπει να βάλουν το barcode του εισιτηρίου τους (Διαρκείας), για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίων . Θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι 10 εισιτήρια με ένα Διαρκείας χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά τον κωδικό του διαρκείας τους. Τον κωδικό θα τον ζητήσει όταν γράφουν τα στοιχεία τους.

–              Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση

 

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

 

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

–              Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

–              Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

–              Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html,  ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.