Ενημέρωση για Μ.Μ.Ε. για ΑΕΚ – Καρσίγιακα

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και M.M.E. της ΑΕK ΒC ενημερώνει:

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Καρσίγιακα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του BCL, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/12/2022, στις 19:30 (κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας).

Με βάση τα προβλεπόμενα από το BCL, ειδικά γι’ αυτή την αναμέτρηση δεν θα ισχύουν οι ετήσιες διαπιστεύσεις και οι δημοσιογραφικές ταυτότητες. Για την πρόσβαση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, τα ονόματα των οποίων θα είναι καταχωρημένα σε λίστα, θα εκδοθούν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε/μέλη ΠΣΑΤ & ΕΣΗΕΑ, που επιθυμούν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα έως τη Δευτέρα (19/12), με το ονοματεπώνυμό τους και το Μέσο, στο press@aekbc.gr. Στις περιπτώσεις που δεν είναι κάτοχοι ταυτοτήτων των δημοσιογραφικών Συνδέσμων/Ενώσεων, το αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται από τον αρχισυντάκτη – μέλους ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ του Μέσου.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα πραγματοποιείται από τη Νότια Πύλη (επί της οδού Αρτάκης), με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ή άλλου πιστοποιητικού, και κατόπιν για όσους έχουν αυτοκίνητο η στάθμευση θα πραγματοποιείται στο Πάρκινγκ 2 (P2). Η πρόσβαση στο εσωτερικό του Γηπέδου θα πραγματοποιείται από την είσοδο των VIP, όπου και θα παραλάβουν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ο αριθμός των συναδέλφων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι: Εφημερίδες 1 άτομο, site 1 άτομο, τηλεοπτικοί σταθμοί 1 άτομο, ραδιοφωνικοί σταθμοί 2 άτομα (δημοσιογράφος + τεχνικός).

Προσοχή: Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, δεδομένου, ότι οι θέσεις λόγω πρωτοκόλλου είναι περιορισμένες.

*Η πρόσβαση των φωτορεπόρτερ παραμένει ως έχει, ήτοι από τη Νότια Πύλη με επίδειξη της διαπίστευσης.