Ενημέρωση για διαπιστεύσεις με Ούνιξ και ΒCL

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι:

Για τον αποψινό φιλικό αγώνα ΑΕΚ – Ούνιξ Καζάν (19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, πρόσβαση στα δημοσιογραφικά θεωρεία (από την είσοδο Press) θα έχουν οι συνάδελφοι-κάτοχοι των διαπιστεύσεων του BCL της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (2016-2017) και οι κάτοχοι ταυτοτήτων των δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Στους επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες της «Βασίλισσας» κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο (2017-2018) θα ισχύσουν οι νέες (υπό έκδοση) διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία στη διεύθυνση press@aekbc.gr μαζί με μια φωτογραφία (τύπου ταυτότητας), σε ηλεκτρονική μορφή:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο ΜΜΕ:

e-mail:

e-mail ΜΜΕ:

Αριθμός ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ:

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι:

Αθλητικές εφημερίδες: 2

Πολιτικές εφημερίδες: 1

Site: 1

Αθλητικά site: 1

Site μπάσκετ: 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί: 1

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί DayPass (ημερήσια διαπίστευση). Daypass θα παραλάβει και κάποιος εκπρόσωπος ΜΜΕ, αν αυτό κριθεί αναγκαίο από το Μέσο που εργάζεται, αλλά τρεις (3) ημέρες πριν από τον αγώνα, με εισήγηση του διευθυντή ή του αρχισυντάκτη του.

Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία αποστολής των αιτημάτων για διαπίστευση εκπνέει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.