Ένα χειροκρότημα πριν από το Ρίο

Η «Βασίλισσα» συνεχίζει την προσπάθειά της για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις έκανε το καθήκον της, αλλά χρειάζεται ακόμη μία νίκη, απέναντι στην Αντβέρπ, για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή πορεία της στην κανονική περίοδο ως πρώτη στον Όμιλο και να θέσει τις βάσεις για ομαλή «διασταύρωση» στο χιαστί και πρόκριση στην μεθεπόμενη φάση του BCL.

Η AEKBC ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Ρέθυμνο (02/02, 17:00) και Αντβέρπ (06/02, 21:30) συνεχίζεται τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν εντός έδρας, το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, μόνο δύο φορές μέσα στο Φεβρουάριο, καθώς ακολουθεί το F4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (INTERCONTINENTAL CUP 2019) της FIBA, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που συνιστά και το μέγα στόχο της εφετινής περιόδου, γι’ αυτό και καλούνται να δώσουν το «παρών». Σε ένα άτυπο «κατευόδιο» προς την Πρωταθλήτρια Ευρώπης της FIBA, που στις 15 και στις 17 του επόμενου μήνα, θα διεκδικήσει στην πατρίδα της «Σάμπα» και του τεράστιου Οσκάρ Σμιντ τον Παγκόσμιο τίτλο.

 Το χειροκρότημα των φίλων της ΑΕΚ θα αποτελέσει εξαιρετική τόνωση του ηθικού των παικτών και του τεχνικού επιτελείου πριν από το υπερατλαντικό ταξίδι, που θα συνδιαμορφώσει τα μελλούμενα στο ήδη ολόχρυσο βιβλίο της ένδοξης Ιστορίας της Βυζαντινογέννητης.

ΟΛΟΙ κοντά με Ρέθυμνο και Αντβέρπ. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές: 5-10-20–50–100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα μόνο στην αναμέτρηση AEK- Ρέθυμνο. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)