Έληξε η προθεσμία για διαπιστεύσεις στα Μ.Μ.Ε.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και M.M.E. της ΑΕK ΒC ενημερώνει, ότι έληξε η προθεσμία για την αποστολή αιτημάτων για πρόσβαση των εκπροσώπων του Τύπου στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Καρσίγιακα.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Καρσίγιακα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του BCL, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/12/2022, στις 19:30 (κεκλεισμένων των θυρών).

Με βάση τα προβλεπόμενα από το BCL, ειδικά γι’ αυτή την αναμέτρηση δεν θα ισχύουν οι ετήσιες διαπιστεύσεις και οι δημοσιογραφικές ταυτότητες. Για την πρόσβαση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, τα ονόματα των οποίων θα είναι καταχωρημένα σε λίστα, εκδόθηκαν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τη Νότια Πύλη (επί της οδού Αρτάκης), με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ή άλλου πιστοποιητικού, και κατόπιν όσοι έχουν αυτοκίνητο θα σταθμεύσουν στο Πάρκινγκ 2 (P2).

Η πρόσβαση στο εσωτερικό του Γηπέδου θα πραγματοποιείται από την είσοδο των VIP, όπου και θα παραλάβουν τις ημερήσιες διαπιστεύσεις.

*Η πρόσβαση των φωτορεπόρτερ παραμένει ως έχει, ήτοι από τη Νότια Πύλη με επίδειξη της διαπίστευσης.