Ελάτε να… μετρηθούμε

Πέρασαν 5 χρόνια.

Πόσα… άλλαξαν από τότε; Πόσα;

Όταν όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα. Όταν παρά την περήφανη επανεκκίνηση της «Βασίλισσας» δεν υπήρχε ελπίδα. Μόνο, που η ελπίδα τελικά βρέθηκε. Η «Βασίλισσα» επέζησε.

2014-2015:

Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ…

Το έδειξε στην πράξη. Το έδειξε στο γήπεδο. Το έδειξε παντού. Ενθουσιασμός. Αγαλλίαση. Το πιστοποίησαν οι μεταγραφές μετά τον Οκτώβρη, που δημιούργησαν ευφορία και την αίσθηση, ότι τα πέτρινα έγιναν οριστικά παρελθόν κι ότι η Διοίκηση της αναγέννησης ξόρκισε τον εφιάλτη.

2015-2016:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ…

Η «Παγκόσμια» Βασίλισσα επέστρεψε και στην Ευρώπη. Και μπορεί από συγκυρίες να μη συνέχισε στη διοργάνωση, αλλά έκανε αισθητή την παρουσία της. Όπως την έκανε και στην Ελλάδα. Με τον κόσμο της ν’ αρχίζει ν’ αντιλαμβάνεται τα σπουδαία. Ήταν το πρελούδιο για τα κατοπινά.

2016-2017:

ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

Τί κι αν έπεσε «θύμα» μιας πανευρωπαϊκής κρίσης συμφερόντων, το «κόστος» της οποίας κάποιοι δεν εννοούν να αντιληφθούν; Η ΑΕΚ συνέχισε. Μόνη, αλλά πάντα δυνατή. Πιο δυνατή από ποτέ. Με το λαό της δίπλα. Και οριοθέτησε τη φιλοσοφία της. Για τα κεκτημένα. Έτσι έχει μάθει. Να διεκδικεί μέσα στο γήπεδο. Να μη της χαρίζεται τίποτε. Με το αθλητικό ιδεώδες να συνιστά διαχρονικά προμετωπίδα της Βίβλου της ένδοξης Ιστορίας της.

2017-2018

ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Στο Χρυσό Ιωβηλαίο. Με την ταινία «1968»-ύμνο στην Παγκόσμια επιτυχία των 10 «Θεών» του προσφάτως αποδημήσαντος Νίκου Μήλα, να εμπνέει τους πάντες. Το σύλλογο. Τη Διοίκηση. Τους παίκτες. Μα κυρίως το λαό της ΑΕΚ, που «έστησε» νέα «Καλλιμάρμαρα», με απότοκο τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του ΟΑΚΑ. Που σηματοδοτεί το μέλλον. Που νοηματοδοτεί την επόμενη ημέρα. Δύο τρόπαια. Που «εξανάγκασαν» τους «θεματοφύλακες» της Λεωφόρου Ηρακλείου ν’ αλλάξουν διαρρύθμιση στην τροπαιοθήκη για να χωρέσουν.

2018-2019

ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…

Είναι… Διαρκείας; Είναι. Μα πρέπει ν’ αποδεικνύεται κάθε φορά. Στα εύκολα ή δύσκολα. Οπαδός της Ομάδας. Όχι, μόνον οπαδός της νίκης. Η «Βασίλισσα» χρίστηκε παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Έφερε και τον επόμενο διεθνή τίτλο στην Ελλάδα, που αναζητεί ξανά ταυτότητα και τη βρίσκει μέσω της αναγεννημένης «Βασίλισσας», που συνεχίζει στο μοναχικό αλλά έντιμο δρόμο της καταξίωσης.

Και… 2019-2020:

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εμείς θέλουμε να γκρεμίσουμε την… τροπαιοθήκη, που μοιάζει πλέον μικρή για να «φιλοξενήσει» τα επόμενα ιερά μας κειμήλια, και λείπουν ακόμα απ’ αυτήν και τα χαμένα της εποχής 2000-2002, που κανείς εκ των τότε κρατούντων δεν εδέησε να φέρει πίσω.

Η Διοίκηση έπραξε ξανά το αυτονόητο, κόντρα σε ανείπωτες στρεβλώσεις και τεχνητές εντάσεις. Στη «Βασίλισσα» συστρατεύτηκαν παίκτες με βαριά περπατησιά, οι οποίοι χωρίς δισταγμό δήλωσαν έτοιμοι για τρόπαια. Εσείς; Είστε έτοιμοι;

Η δυναμική του λαού της ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητη και τούτο κατοχυρώθηκε στο πέρασμα των ετών. Μόνο, που περισσότερο από ποτέ, η Ομάδα έχει τώρα ανάγκη τη στήριξή του. Με 90 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο «Διαρκείας», αλλά και όλες τις τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια, προς τέρψιν της ακριβότερης παρακαταθήκης της 5ετίας. Και με στόχο σταθερά πρωτιές και διακρίσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ελάτε να… μετρηθούμε.

Το διακύβευμα για τον οργανισμό πάντα υψηλό, όπως αρμόζει στα ιδανικά μας και στα κελεύσματα των καιρών. Πάμε. Όλοι μαζί.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ