Είσοδος από Κωνσταντινουπόλεως και Θύρα AVIS

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για διαπίστευση στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Basket League, AEK – ΠΑΟ, η οποία θα διεξαχθεί στα Άνω Λιόσια, την Κυριακή (03/04, 17:00).

Υπενθυμίζεται, ότι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έχουν δικαίωμα πρόσβασης ΜΟΝΟ από την Πύλη επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 59, όπου και θα παραλαμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους και εντός των εγκαταστάσεων η είσοδός στο Γήπεδο πραγματοποιείται κάτωθεν της Θύρα AVIS (Θύρα Δ). Από πουθενά αλλού δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking εργαζόμενοι και εθελοντές της ΑΕΚ BC, θα διευκολύνουν τους διαπιστευμένους για την ομαλή πρόσβασή τους και στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Παρακαλούμε τους συναδέλφους όπως συνεργαστούν μαζί μας.

Δεν ισχύουν (για την είσοδο) οι δημοσιογραφικές ταυτότητες παντός τύπου.

 Οι ενδιαφερόμενοι (δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί) με τη διαπίστευση, που θα παραλάβουν, οφείλουν να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19, ή βεβαίωση αρνητικού Rapid Τest 48 ωρών ή Pcrtest 72 ωρών.

Σύμφωνα με το νέο υγειονομικό Πρωτόκολλο και το άρθρο 9.12 «συνίσταται στους αγώνες να παρευρίσκονται μόνο πλήρως εμβολιασμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί».

Oι θέσεις είναι περιορισμένες, με απόφαση των θεσμικών φορέων, γι’ αυτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Επίσης, κατά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. παραλαμβάνουν διαπίστευση μαύρου χρώματος, σύμφωνα με την οποία: Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους στη γραμματεία και στα αποδυτήρια. Επιτρέπεται η κίνηση εντός του κλειστού σταδίου σε όλους τους άλλους εγκεκριμένους χώρους (θεωρεία, εξέδρα, και αίθουσα Τύπου με περιορισμένο αριθμό εκ των παρόντων).

Εξαίρεση αποτελούν οι διαπιστευμένοι από τον τηλεοπτικό σταθμό που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων δημοσιογράφοι, cameramen και οι φωτορεπόρτερ τηρώντας την απόσταση του 1,5 μ. και φορώντας μάσκα.