Εισιτήρια και ξανά τα τρόπαια στο ΟΑΚΑ

Η αναμέτρηση «δίχως αύριο» της «Βασίλισσας» με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει.

Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται πιο επιβεβλημένη από ποτέ, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που οι συνθήκες φαίνεται να διαφοροποιούνται. Η λαβωμένη «Βασίλισσα» θα επιχειρήσει την Τετάρτη (13/03, 19:30) να επιβληθεί εκ νέου του αντιπάλου της και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, προκειμένου να προκριθεί στη φάση των «8» του BCL.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Μπορείτε να προμηθευτείτε σήμερα και αύριο Καθαρή Δευτέρα εισιτήρια από το Διαδίκτυο και Τρίτη και από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Την ερχόμενη Τρίτη μαζί με τα εισιτήρια, θα μπορείτε εκ νέου να φωτογραφηθείτε με τα τρία (3) τρόπαια των 365 ημερών θριάμβων της Ομάδας μας, αλλά και να αγοράσετε τα συλλεκτικά t-shirt του Ρίο.

Σημείωση: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με όλα τα παραπάνω, και για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να επικοινωνήσετε την ερχόμενη Τρίτη, αλλά και καθημερινές σε άλλες αναμετρήσεις, όταν αφορά σε εισιτήρια, με το Γραφείο Operation-Τμήμα Εισιτηρίων, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο τηλ. 210-6896793, και όχι με τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Νέο Ηράκλειο.

Σας παρακαλούμε, όπως διαβάσετε προσεκτικά τους τρόπους αγοράς εισιτηρίων.

Τρόποι αγοράς

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 18:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.