«Eίσαι ΑΕΚ; Γίνε Εθελοντής»

H «Βασίλισσα» μπήκε στο «Σπίτι» της, στα Άνω Λιόσια.

Επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως 59, Τραπεζούντος, Ελλησπόντου και Αρτάκης, όπου προδήλως όπως καταδεικνύει η ιερή ονοματοδοσία, θαρρείς από συναπάντημα της μοίρας, αλλά και με τη συμβολή του Δήμου της περιοχής, η «Βασίλισσα», η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως, συνάντησε την Ιστορία της.

Η νέα εποχή απαιτεί όμως κινητικότητα, ευελιξία και στοχοπροσήλωση στα σπουδαία, αλλά με γνώμονα πάντα το σεβασμό στις αξίες και στα ιδανικά του Σωματείου μας.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι επαναδραστηριοποιούνται οι υπηρεσίες στήριξης του Προγράμματος Εθελοντισμού: «Είσαι ΑΕΚ; Γίνε Εθελοντής». Προσαρμοσμένο όμως το νέο Πρόγραμμα στις νέες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί τόσο στον Οργανισμό μας, όσο και στην κοινωνία μας, που απαιτεί περαιτέρω εξειδίκευση, επιμόρφωση και ευσυνειδησία.

Ανακοινώνεται η εκκίνηση της διαδικασίας αιτήσεων Εθελοντών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντικά σε τομείς, που η Διοίκηση θα αποφασίσει, αλλά και να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, που επί 7ετία υποστηρίζει η εταιρία μας, αλλά και να ενισχύσουν το επόμενο διάστημα επαγγελματικά τις υπηρεσίες μας. Για τις πάγιες και έκτακτες ανάγκες της ΑΕΚ ΒC θα ενημερωθούν οι εθελοντές αρμοδίως από τους υπευθύνους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα καλούνται να αποστείλουν άμεσα σχετικό αίτημα αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία, που παραθέτουμε παρακάτω, στο e-mail: aekbc@aekbc.gr με Θέμα «Πρόγραμμα Εθελοντισμού 2021-2022».

H περίοδος αποστολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 15/11/2021.

Με την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού δεν σημαίνει, ότι αυτόματα εξασφαλίζεται και η θέση, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ανά τομέα, με βάση τις ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να πιστοποιείται αυτό με επίσημο έγγραφο.

Θα πρέπει να συμπληρωθούν τα κάτωθι στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

Τόπος Κατοικίας:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας/Κινητό:

Email:

Ημ. Γέννησης:

Φοιτητής/Σχολή:

Εργαζόμενος:

Προϋπηρεσία στον Εθελοντισμό:

Πότε μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΩΝ/ΑΝΑΓΚΩΝ

1)Τμήμα Marketing/Μanagement: Ο συγκεκριμένος τομέας περιλαμβάνει δράσεις, που αφορούν σε συμβατικές υποχρεώσεις μας προς Λίγκες, Ομοσπονδίες, Χορηγούς, και κυρίως αφορά στη διεύρυνση του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Οργανισμού. Προτιμούνται οι έχοντες προϋπηρεσία.

2)Εξυπηρέτηση Χορηγών: Ο συγκεκριμένος τομέας περιλαμβάνει δύο πεδία δράσης στους ενδιαφερόμενους: (α) τη συμμετοχή εθελοντών σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι εταιρίες – χορηγοί της ΑΕΚ BC, που στόχο έχουν την προβολή της συνεργασίας μας, και (β) τη γενικότερη εικόνα της παρουσίας των εταιριών εντός του γηπέδου (branding) σε κάθε αγώνα και διορθώσεις παραλείψεων πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επικοινωνία με όλους τους χορηγούς για τα συμβατικά εισιτήρια Διαρκείας μία φορά το χρόνο αλλά και συνεχή επικοινωνία ανά αγώνα για προσκλήσεις. Συνεργασία με ticketing και χορηγούς. Barter agreements. Επικοινωνία συντονισμός και διαχείριση, με όλους τους χορηγούς που προσφέρουν προϊόν ή υπηρεσίες όπως  π.χ Νερά (παραγγελίες).

3)Event εκτός Γηπέδου: Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, η AEK BC οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις εκτός γηπέδου, όπως ημερίδες, επισκέψεις κτλ όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

4)Ασφάλεια / Περιφρούρηση: Σε κάθε αγώνα στο γήπεδο υπάρχουν ορισμένοι χώροι που είτε πρέπει να προστατευτούν, είτε δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα μη διαπιστευμένα. Οι εθελοντές, που θα απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν τον ρόλο της φύλαξης συγκεκριμένων χώρων και ελέγχου πρόσβασης.

5)Τμήμα Ticketing: Πριν από κάθε αγώνα εντός έδρας απαιτείται ένας καταμερισμός προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και εισιτηρίων για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων της ΑΕΚ ΒC.  Όσοι εθελοντές απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν ενεργό ρόλο στην προετοιμασία και άρτια διανομή των παραπάνω από το γήπεδο.

6)Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης: Η συνεργασία με οργανισμούς και ιδρύματα (σ.σ. Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα της Εκκλησίας της Ελλάδος, Κέντρο Προστασίας Του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» κλπ) απαιτεί εθελοντές με ευαισθησία και προϋπηρεσία στο αντικείμενο.

7)Δημόσιες Σχέσεις: Στο P.R. απαιτείται αποδεδειγμένη εθελοντική ή εργασιακή εμπειρία ως Public Relations (PR) Director, Public Relations Manager ή σε παρεμφερή θέση και εκτεταμένη εμπειρία στις καμπάνιες Δημοσίων Σχέσεων.

8)Επικοινωνία/Γραφείο Τύπου: Σε κάθε αγώνα η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC καλείται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες που μπορεί σε όλους τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Στην καθημερινότητα, απαιτείται και δημοσιογραφική υποστήριξη στο Γραφείο Τύπου, με γνώση του αντικειμένου, ικανότητες και συνέπεια.

9)Social Media/ Video Content Creator & Live Streaming Producer: Καθοριστική συμβολή στην προβολή του Οργανισμού για τις ανάγκες του Marketing και της Επικοινωνίας.
 

10)Υπηρεσίες/Ψυγαγωγία Θεατών: Ταξιθέτηση, παροχή πληροφοριών, βοήθεια σε άτομα που έχουν την ανάγκη μας, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις κλπ.

11)Υπηρεσίες Eγκαταστάσεων: Διαμόρφωση αγωνιστικού χώρου πριν και μετά τους αγώνες και λοιπές δραστηριότητες.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Μπλούζα Εθελοντή.

Ειδική Διαπίστευση Εθελοντή.

Έκπτωση 20% σε αγορές των Επίσημων Προϊόντων από το Official Store/aekshop

Δικαίωμα αγοράς 1 εισιτηρίου Διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της  «Βασίλισσας», σε Basket League, Κύπελλο Ελλάδος,  Basketball Champions League.                                                                                              

*Aυτονόητο, ότι λόγω του υγειονομικού Πρωτοκόλλου των συναρμοδίων υπουργείων απαιτείται για την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, αλλά και για τις λοιπές δραστηριότητες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, ενώ επιβάλλεται η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.