«Είμαστε πιο πεινασμένοι»

Ο τεχνικός της γερμανικής Λούντβιγκσμπουργκ, Τζον Πάτρικ παραδέχθηκε πως ο περσινός δραματικός αποκλεισμός της ομάδας του από το Final Four στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έκανε την ομάδα του πιο «πεινασμένη».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη και άτυχη στιγμή το πως μείναμε εκτός Final Four πέρυσι, αλλά όλο αυτό μας έκανε πιο πεινασμένους. Βέβαια είχαμε και τέσσερις τραυματίες σε εκείνο το παιχνίδι και βλέποντας ποιοι πήγαν πέρυσι στο Final Four δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Φέτος, είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Τζάστιν Σίαρς, αλλά έχουμε παίκτες για να καλύψουμε το κενό του. Δεν είμαστε απλώς πιο πεινασμένοι, αλλά θεωρώ ότι είμαστε και πιο έτοιμοι από ότι ήμασταν πέρυσι, οπότε δεν βλέπουμε πλέον εφιάλτες».

Ο αρχηγός της ομάδας Ντέιβιντ ΜαΚρέι τόνισε: «Προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα. Ξέρουμε ότι έχουμε βάθος ως ομάδα και παίζουμε πάντα σκληρά και τα δίνουμε όλα. Κουραζόμαστε πολύ, αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για εμάς, αφού ξεκινήσαμε από τους πρώτους προκριματικούς, αλλά αυτό μας βοήθησε να γίνουμε ομάδα πιο γρήγορα και από τότε είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Η περσινή αποτυχία μας βοήθησε. Θυμάμαι πως όταν χάσαμε φέτος από την Μπαϊρόιτ στο γήπεδό μας στον πρώτο προημιτελικό, είπα στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να προκριθούμε εκτός έδρας, επειδή μάθαμε από την περσινή εμπειρία μας».